Amna de la Survivor se operează de urgență: "Am niște chisturi, trăiam cu problema dinainte de concurs"

Publicat pe

Amna de la Survivor deja se confrunta cu probleme serioase de sănătate înainte de a intra la Survivor România. A rezistat două săptămâni în competiția sportivă, iar la întoarcearea în România a anunțat că trebuie să se opereze. Problemele s-au agravat, astfel că acum este nevoită să se supună unei intervenții chirugicale de urgență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Amna de la Survivor a avut probleme de sănătate la Survivor. Problemele de sănătate pe care deja le avea înainte de plecare s-au acutizat pe parcursul competiției. Acum vedeta, trebuie să se opereze de urgență.

Amna de operează vineri de urgență

Medicii au decis că solista ar trebui să se opereze de bilă, de urgență, în cursul zilei de vineri. Amna și-a făcut deja analizele necesare pentru intervenția pe care o va suferi mâine.

Amna de la Survivor se operează de urgență: "Am niște chisturi, trăiam cu problema dinainte de concurs"Amna de la Survivor se operează de urgență: "Am niște chisturi, trăiam cu problema dinainte de concurs"

Vineri la ora 12.00 mă operez. Am făcut analizele necesare. Am făcut, de fapt, vizita preanestezică, pentru că urmează să fac acea operație pe care trebuia s-o fac în Republica Dominicană. Mi-au recoltat analize. Urați-mi succes', a transmis Amna pe rețelele de socializare.

Amna: „Bila trebuia scoasă la un moment dat'

Amna știa încă înainte de a pleca la Survivor de suferă de bilă. Nu a anticipat, însă, că acestea se vor acutiza în timpul competiției. Medicii i-au dat avizul să plece în Republica Dominicană.

Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac.

Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam', a spus fosta concurentă de la Survivor pentru Click.

Citește și: Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV:Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple' / EXCLUSIV

Citește și: Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze:”Am luat o bacterie, nu am rezistat”

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea după ce a fost snopită în bătaie:„Am greșit pentru că am tăcut și am iertat'

Amna: „Am luat o bacterie de undeva'

Vedeta este nevoită să se opereze acum, după ce a întâmpinat o serie de probleme în Republica Dominicană. Artista a povestit la Teo Show că a avut probleme cu inima, stomacul, plus că a luat și o bacterie din Republica Dominicană.

„Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos.

Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta’, a spus Amna la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter