Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV: “Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple” / EXCLUSIV

Publicat pe

O provocare pe care n-o va uita prea curând! Amna este prima vedetă care a părăsit competiția „Survivor România', însă timpul petrecut acolo i-a schimbat radical percepția despre viață și despre ea însăși. Și, în doar două săptămâni, s-a și vindecat de câteva frici și fobii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a însemnat pentru tine competiția Survivor România?

Competiția aceasta a fost o provocare uriașă. Mă simt mai puternică acum, deși poate pentru telespectatori sau colegi nu am fost suficient de puternică. Mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, eram tot timpul într-o fugă continuă în București: telefoane, Instagram, Facebook, rețele de socializare. Niciodată nu apucam să stau cu mine.

Amna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV: Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple' / EXCLUSIVAmna, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Tot ce nu se vede la TV: Nici acum nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple' / EXCLUSIV

Amna: „Am întâlnit niște oameni care mi-au devenit prieteni”

Care sunt amintirile pe care le iei cu tine din Survivor România 2021?

Am întâlnit niște oameni care mi-au devenit prieteni, îi știam, dar acum suntem o familie. Seara nu ai televizor, nu ai telefon, tot ce poți să faci este să comunici cu aproapele tău. Nu este nimic întâmplător, starea mea de sănătate era mai slăbită și nici în momentul acesta nu sunt foarte bine. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple și le mulțumesc tuturor susținătorilor mei de acasă care au înțeles că eu nu mai pot continua.

Citește și: Amna de la Survivor a revenit în România și trebuie să se opereze:”Am luat o bacterie, nu am rezistat”

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România.A ajuns de urgență la spital

Citește și: Ce copil frumos are Amna de la Survivor!Cântăreața a făcut multe sacrificii de dragul lui David Cristian

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște'

Amna de la Survivor: „Au fost momente dificile”

Sunt sigură că Survivor a fost printre cele mai grele experiențe trăite de tine, dar cred că ai mai avut și alte încercări. Au mai fost momente grele în viața ta profesională?

Da. Au fost momente dificile, dar am trecut cu optimism peste ele. Îmi amintesc că am renunțat la ratele de leasing la prima mașină, pe care am returnat-o, ca să reușesc să scot pe piață prima piesă. Însă la începutul carierei am renunțat la mine, la Andreea (n.r. numele real al artistei), pentru a deveni Amna. Am dorit ca Amna să fie cunoscută. Acum am reușit să le aduc și pe Amna și pe Andreea în același brand. Când am început să scriu în română, lumea nu m-a perceput că pe un artist român (n.r. Amna devenise deja un nume internațional). Atunci mi-am spus că nu mai am nimic de pierdut, că voi scrie din suflet și oamenii au înțeles cine sunt cu adevărat și ce fac. Când am adus-o și pe Andreea în percepția publicului, s-a construit întregul.

Amna: „Niciun copil nu este fericit că îi pleacă mama”

Am văzut că ți-a fost foarte greu fără fiul tău în această competiție a supraviețuirii. Cum a primit el vestea că pleci la Survivor România?

Nu a primit foarte bine vestea că voi pleca. Niciun copil nu este fericit că îi pleacă mama. Copilul meu este cea mai mare binecuvântare și bucurie. Seara, înainte să se culce, mai ales când simte că am avut o zi proastă, vine și îmi spune „Mami, Dumnezeu nu putea să îmi dea o mamă mai bună că tine!” În momentul ăla încep să plâng de bucurie, îl iau în brațe și uit toate problemele.

Cum este Amna după Survivor România?

Cu siguranță o femeie mai puternică care și-a depăsit limitele și mai ales frica de apă.

CITEȘTE MAI MULTE INTERVIURI CU ALTE CONCURENTE (ALEXANDRA STAN, ROXANA NEMEȘ, MAJDA) ȘI PREZENTATORUL DANIEL PAVEL DE LA SURVIVOR ÎN VIVA! DE FEBRUARIE. REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter