Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Publicat pe

Pepe și Raluca au ajuns la un acord în ceea ce privește divorțul lor. Totul se va încheia amiabil, la notar, iar cei doi au decis deja ce vor face cu averea care trebuie împărțită. După toată tevatura, Pepe a decis să ia o binemeritată pauză și să plece în vacanță alături de fetițele sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul și-a dus copiii la munte, acolo unde s-au distrat de minune pe pârtie. Însă cu ei a mai venit și un prieten bun de-al lui Pepe, Liviu Vârciu.

Pentru că fetițele au cursuri online, în fiecare dimineață, ele își fac datoria și participă la ore, iar după terminarea cursurilor, Pepe le răsfață în minivacanța la munte.

Totuși, în vacanța la munte, Pepe a avut parte și de incidente mai puțin plăcute. Liviu Vârciu și-a pierdut cheia de la mașină pe pârtie, așa că artistul le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram.

Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște'Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit: „Prietenul la nevoie se cunoaște'

„Dacă sunteți schiori de ocazie și găsiți o cheie de mașină pe care și-a pierdut-o idiotul ăsta, habar n-am. Dacă nu acum, prin primăvară, să îmi scrieți mie. A pierdut-o, aia e, prietenul la nevoie se cunoaște', a spus Pepe pe contul lui de Instagram.

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului

Pepe și Raluca au stabilit data divorțului și nu mai e cale de dat înapoi. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, spre surprinderea tuturor. Acum, cei doi le-au dat de înțeles tuturor că nu mai exista cale de împăcare. Mai mult, Pepe și Raluca Pastramă se vor întâlni peste două săptămâni la notar, acolo unde divorțul se va definitiva.

Cei doi au reușit să se înțeleagă și să lase deoparte scandalul, motiv pentru care ei doi vor divorța amiabil, la notar. Cei doi trebuie să ia o decizie cu privire la fetițele lor, dar și asupra bunurilor pe care le-au acumulat în timpul căsătoriei.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!

Momentan, Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Cât despre Raluca Pastramă, aceasta va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă