Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!

Publicat pe

Carmen Trandafir are 46 de ani și are un motiv de mândrie foarte mare: fiica ei, în vârsta de 13 ani este o domnișoară foarte inteligentă și creativă. Ana a moștenit din trăsăturile mamei sale, dar și din talentul acesteia și a tatălui său, Emil Grădinescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ana este pasionată de muzică și de filmele românești, în plus, cântă la tobe și este foarte talentată.

„Ana e pasionată de muzică, bate la tombe. Pe lângă muzică mai are o mare pasiune, filmele românești îi plac: «Două lozuri» sau «Amintiri în Epoca de Aur». Îi place și Tarantino. Ascultăm împreună muzică bună și ne uităm la filme românești. Avem colegi care vin la noi, avem zi de film și fără telefoane', a declarat solista, invitată alături de fiica ei, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

„Când era mai mică, era mai deschisă. Acum e mai timidă. Chiar și pe bunica ei o întreba la ce vârstă a ieșit prima dată cu băieți. Vorbim multe și de toate', a mai spus cântăreața.

Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani. Are o fiică superbă și talentată, de 13 ani!

Carmen Trandafir a renunțat la cariera sa în muzică. Solista este căsătorită cu Emil Grădinescu, cu care are o relație de 18 ani și o căsnicie de 10 ani.

Cântăreața a debutat la 16 ani, când a și câștigat un premiu pentru interpretare la Festivalul Mamaia 1991.

Carmen Trandafir, despre mariajul cu Emil Grădinescu

Carmen Trandafir a vorbit deschis despre mariajul cu Emil Grădinescu. Artista a vorbit despre ceea a făcut-o să se căsătorească cu el.

„Emil a fost prima dragoste adevărată, cea care îți oferă echilibru și cred că ne-am găsit pentru că ne completăm foarte bine. Unul fără celălalt nu se mai poate. Este primul om pe care, atunci când l-am întâlnt, m-am gândit că mi-ar plăcea să țină cât mai mult relația. Severitatea mamei nu a mai existat în situația cu Emil. A avut încredere că e ce trebuie și, în primul rând, a văzut pe mine că sunt fericită în relația asta', a povestit Carmen Trandafir într-un interviu.

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște

Citește și: Pepe și Raluca au stabilit data divorțului.Cu ce rămâne fiecare la partaj

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora / EXCLUSIV

Solista și comentatorul sportiv s-au unit grație cercurilor comune în care se învârteau încă de acum aproape 20 de ani. El era un comentator sportiv ce apărea la cele mai cunoscute competiții, iar ea, o solistă știută în toată țara.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter