A fost sex-simbol, dar acum e de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat Michael Douglas și cum arată la 76 de ani

Publicat pe

Michael Douglas făcea senzație în anii 80, fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood! Se pare că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa. Iată cum arată actorul și cât de mult s-a schimbat la 76 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul a două premii Oscar, Michael Douglas făcea senzație în anii 80. Nu impresiona doar cu talentului său actoricesc, ci și cu aspectul fizic care a generat multe suspine de-a lungul timpului.

Seducător, rafinat, elegant, carismatic, Michael Douglas cucerea publicul, mai ales pe cel feminin, cu fiecare apariție! Și-a păstrat acest statut mult timp, numai că trecerea anilor și problemele de sănătate pe care le-a avut și-au pus vizibil amprenta asupra actorului.

A fost sex-simbol, dar acum e de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat Michael Douglas și cum arată la 76 de aniA fost sex-simbol, dar acum e de nerecunoscut! Cât de mult s-a schimbat Michael Douglas și cum arată la 76 de ani

Michael Douglas, vizibil îmbătrânit

Michael Douglas s-a menținut în formă, însă a îmbătrânit vizibil. Nu este vorba doar despre părul cărunt, ci au început să-și facă apariția și ridurile, iar pielea și-a pierdut elasticitatea și fermitatea de altă dată.

Ultimele sale apariții au stârnit îngrijorări în rândul fanilor, dat fiind că doar silueta mai amintește de aspectul său de odinioară.

Citește și: Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos:i-au moștenit talentul și frumusețea!

Citește și: Sophia Loren, sex simbol al anilor ’50, este de nerecunoscut!După 9 ani de pauză, actriţa de 84 de ani filmează în scaun cu rotile

Citește și: Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsătorie. Cum a început povestea lor:a fost dragoste la prima vedere

Citește și: Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas:”M-a implorat cu lacrimi în ochi să…”

Michael Douglas a învins cancerul

Pe când avea 65 de ani, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer oral, la nivelul limbii și în gât. După un tratament corespunzător, marele actor a reușit să învingă boala necruțătoare, iar întreaga experiență l-a schimbat.

Actorul a relatat la un moment dat că, după ce a învins boala, a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp cu soția sa, Catherine Zeta Jones, și cei doi copii Dylan și Carys.

În anul 2014, Michael și Catherine s-au despărțit, însă s-au împăcat după o scurtă perioadă de timp. Au mai acordat o șansă căsniciei, iar, după 21 de ani de mariaj, lucrurile par să meargă excelent.

„Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers’, a spus actorul.

Michael Douglas: „Când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri'

Boala i-a oferit o perspectivă tatal diferită asupra întregului tablou. A început să aprecieze mai mult lucrurile cu adevărat valoroase: familia.

„Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin. Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea’, a mai povestit Miachael.

Sursa foto: Hepta, Profimedia, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter