Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!

Publicat pe

Alain Delon este un actor de marcă, însă a fost remarcat grație frumuseții sale de neegalat. Seducător și încântător, multe femei s-au pierdut în ochii săi albaștri. Cum așchia nu sare departe de trunchi, copiii au moștenit frumusețea tatălui. Imaginile spun totul!

Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!

Alain Delon are patru copii: trei băieți și o fată, iar toți cei patru i-au moștenit farmecul!

Marele actor, cunoscut pentru trecutul amoros tumultos, a făcut patru copii, cu trei femei diferite, însă a recunoscut numai trei.

Citește și: Momente dramatice pentru Alain Delon.Actorul de 83 de ani a suferit un accident cardio-vascular cerebral! Care e starea sa de sănătate acum

Christian Aaron Boulogne, în vâstă de 57 de ani, este fiul încă nerecunoscut al lui Alain Delon. Pe vremea când forma un cuplu cu Romy Schneider, el a avut o relație cu solista Christa Päffgen, care i-a dăruit un fiu, pe care nu a dorit să-l recunoască. Actorul a refuzat chiar și să se supună unui test ADN pentru a risipi orice îndoială, notează protv.ro. „Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată', i-a spus la un moment dat Alain Delon. Christian Aaron Boulogne, care avut la rândul lui o viață tumultoasă, este fotograf și are doi copii: Blanche și Charles Boulogne.

Anthony Delon a moștenit nu doar frumusețea, ci și talentul părinților lui. Este antreprenor și actor, fiul lui Alain Delon cu actrița Nathalie Barthelemy. Are 55 de ani, trei copii cu două femei: Alyson le Borges, Liv și Lou Delon.

Citește și: Alain Delon: „Sunt mult mai iubit în lume decât în Franța”

Mezinul familiei, Alain-Fabien Delon, este fiul lui Alain Delon cu Rosalie van Breemen. Are 26 de ani și este fotomodel și actor. Și-a făcut apariția în producții precum Golden Youth, Capitaine Marleau, You and the Night, My Name Is Bernadette, Fabio Montale.

Anouschka Delon, tot fiica lui Alain Delon cu Rosalie van Breemen, are 29 de ani. Este scriitoare și actriță. A jucat în filme precum Le Café de mes Souvenirs, Une journée ordinaire sau Le Lion.

Precum se poate observa și în fotografii, cei patru copii îi seamănă tatălui, plus că i-au moștenit și talentul! Alain Delon are de ce să fie mândru!

Sursa foto: Hepta, Captură YouTube

Citește și: Alain Delon și Romy Schneider – O iubire dincolo de veșnicie…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter