O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015? Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Publicat pe

În urmă cu trei ani, Cristina Bălan a decis să se mute departe de zgomotul orașului și să ofere o copilărie liniștită gemenilor săi, Toma și Matei, care suferă de sindromul Down. Câștigătoarea competiției Vocea România 2015 se bucură din plin de viața la țară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

'Nu m-aș mai întoarce în oraș, în aglomerație, în stres, în poluare decât legată! Aici e superb. Am aceleași activități la țară. Eu merg la sală la sat, adică trăiesc urban, dar trăiesc la țară. Plus că sunt foarte aproape de oraș, adică atunci când am nevoie de ceva, m-am urcat în mașină', a dezvăluit Cristina Bălan.

Cristina și soțul ei și-au construit o casă în Vidra, județul Ilfov și au și curte în care plantează legume. În plus, au și o livadă și astfel copiii pot consuma fructe și legume bio. 'Ies pe ușă și mă duc și îmi iau un măr din pom. Ce ar fi atât de nasol să fii țăran? Sunt țărancă din punctul ăsta de vedere și sunt mândră de asta', a mai spus artista, potrivit cancan.ro.

O mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015? Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secundO mai ții minte pe câștigătoarea Vocea României 2015? Cristina Bălan s-a mutat la țară de dragul gemenilor care suferă de sindromul Down și a pus cariera pe plan secund

Cristina a dezvăluit că părinții soțului său o ajută foarte mult în creșterea celor doi copii. Cântăreața s-a căsătorit cu Gabriel Bălan în 2012, iar un an mai târziu, pe 11 august 2013, a născut gemeni.

Cristina Bălan a câștigat Vocea României în 2015

Cristina Bălan a devenit cunoscută în 1999, când a început să cânte în trupa Impact, alături de Rareș Timiș, însă colaborarea a luat însă sfârșit după 10 ani, când Rareș Timiș a decis să părăsească formația. Acesta a fost înlocuit de Gabriel Bălan, cel care avea să-i devină și soț Cristinei.

Citește și:

Cristina Bălan, sacrificii uriașe pentru gemenii ei cu Sindromul Down. Băieții au 6 ani acum: „Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată!'

După 3 ani, mai exact în 2012, trupa Impact s-a destrămat, pentru că atât Cristina Bălan, cât și Gabriel Bălan, voiau cariere solo. În același an, cei doi s-au și căsătorit. Un an mai târziu, Cristina a început un nou proiect muzical, în trupa ABCD, alături de care a reprezentat România la Eurovision. A rămas însă însărcinată între timp și a decis să se concentreze pe viața de familie.

În 2015, s-a decis să participe la Vocea României, în echipa lui Tudor Chirilă și pe 16 decembrie 2015, publicul a desemnat-o drept marea câștigătoare a emisiunii.

Citește și:

Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme și arată spectaculos: „Aveam aproape 100 de kilograme după naștere!'/ DIETA nu a fost deloc ușoară!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter