Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme și arată spectaculos: „Aveam aproape 100 de kilograme după naștere!”/ DIETA nu a fost deloc ușoară!

Publicat pe

La 38 de ani, Cristina Bălan arată mai bine ca niciodată. În urmă cu șase ani a devenit mămică de gemeni și ajunsese la aproape 100 de kilograme, dar a reușit să slăbească spectaculos. Primul pas a constat în reducerea porțiilor de mâncare, dar și sport, însă i-a fost cu atât mai greu cu cât este vegetariană și a trebuit să facă față unei diete alimentare foarte restrictive.

Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme și arată spectaculos: „Aveam aproape 100 de kilograme după naștere!'/ DIETA nu a fost deloc ușoară!Cristina Bălan a slăbit 40 de kilograme și arată spectaculos: „Aveam aproape 100 de kilograme după naștere!'/ DIETA nu a fost deloc ușoară!

„Aveam aproape 100 de kilograme după naștere. Acum am 58 de kilograme, dar am masă musculară. Atunci când faci sală pui masă musculară. În schimb, am scăzut în centimetri și sunt foarte mulțumită de mine. Muncesc pentru felul în care arăt acum, am înțeles în cele din urmă că frumusețea stă în ochiul privitorului și dacă tu pe tine nu te vezi frumoasă, atunci cine? E un fel de război cu tine însăți', a mărturisit câștigătoarea de la Vocea României', pentru Libertatea.

Cristina continuă să facă mult sport, să aibă grijă de silueta ei, însă nu pentru a avea o imagine impecabilă pe scenă, ci pentru a fi o persoană sănătoasă.

„Când aveam aproape 100 de kilograme, mi-am jurat că la 60 de kilograme nu o să mai spun niciodată că sunt grasă. Nici la 62 kg, când am reînceput sala, nu mă mai vedeam grasă.

Sunt sigură că nu o să trec în partea cealaltă, să vreau să slăbesc și mai mult, pentru că eu nu mă uit în oglindă, eu mă uit la haine, cum încap în hainele mele și cum mă mișc. Eu știu că atunci când pun mai multe kilograme deja încep să mă mișc mai greu. Acum nu mă duc la sală să slăbesc, ci mă duc pentru tonifiere, pentru rezistență pe scenă, pentru lucruri care țin pur și simplu de sănătate', a mai spus Cristina Bălan.

A urmat o dietă strictă

„A fost nevoie de o schimbare dramatică în regimul alimentar. Reducerea porţiei de mâncare a fost primul pas şi în primele luni îmi cântăream fiecare masă. Aveam voie să mănânc 250-300 g din alimentele permise.

Fiind vegetariană, mâncam spanac simplu, salată de vinete fără maioneză, albuş de ou, pâinea era înlocuită de orez expandat, am mâncat şi peşte de vreo două ori, însă doar pentru a respecta programul dietei. Nu aveam voie cartofi, paste, pâine, făinoase în general, dulciuri, patiserie etc.

Chiar şi la unele fructe aveam interdicţie, cum ar fi portocalele. Dimineaţa aveam voie o felie mare de ananas şi atât. Asta într-una din zile, desigur. Fiecare zi avea o dietă alcătuită în funcţie de calorii şi de aportul nutritiv', spunea Cristina Bălan pentru Click!, la începutul anului. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter