Nu e ușoară viața cu doi copii mici! Adela Popescu a recunoscut cu ce probleme se confruntă: "Vom dormi tot claie peste grămadă!"

Publicat pe

La începutul anului, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o nouă casă, însă nici până în ziua de astăzi nu s-au mutat. Motivul pentru care nu au făcut acest pas deocamdată l-a dezvăluit chiar prezentatoarea TV.

Având în vedere că familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a mărit, cei doi au decis că au nevoie de mai mult spațiu, astfel că au apelat la economii și și-au cumpărat o nouă casă. În ianuarie, vedeta declara că mutarea va avea loc în vară, însă anotimpul călduros a trecut, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan locuiesc tot în vechea casă.

Prezentatoarea TV a mărturisit că deocamdată nu au putut să se mute, pentru că au doi copii mici și până nu este totul pus la punct nu au cum să facă acest lucru. Adela Popescu își dorește ca până de sărbători să poată sta în noua casă. Deși locuința va fi mult mai spațioasă, copii vor dormi ca și până acum cu părinții. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care Alexandru nu va dormi singur din prima clipă.

'Nu, nu ne-am mutat. Încă se lucrează intens la casă. Eu îmi doresc ca în perioada Crăciunului să reușim să ne mutăm, dar nu ne grăbim, pentru că având doi copii mici nu putem să ne mutăm acolo când lucrurile nu sunt încă gata. Nu vrem să fie șantier, trebuie să fie totul pus la punct. Da, fiecare copil va avea camera lui, dar probabil vom dormi tot claie peste grămadă ca acum. Ne-a fost recomandat ca în momentul în care se face o schimbare mare pentru copil, pentru Alexandru, pentru că el este cel mai conștient dintre cei doi. Într-o casă nouă să nu schimbi și ritualul de somn, adică să nu-l muți singur într-o cameră, pentru că vor fi foarte multe schimbări. Vom trece de acomodare împreună, iar probabil la anul îl vom muta în camera lui.',  a declarat Adela Popescu.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat casă

Există gelozie între frați

Adela Popescu este mamă de băieți, dar reușește cu brio să facă față tuturor situațiilor. Prezentatoarea de la 'Vorbește lumea' ne-a dezvăluit că Alexandru, fiul ei cel mare, mai are momente în care este gelos pe cel mic, Andrei. Mai mult, soția lui Radu Vâlcan ne-a povestit cum a reacționat Alexandru când i s-a spus că rămâne fără Andrei.

'Alexandru are momente când e gelos pe Andrei. Se supără când îi ia jucăria, dar nu peste măsură. Soacra mea a făcut o glumă când l-a vizitat și a zis că vrei să-l luăm noi pe Andrei acasă, iar el a zis că nu, nu că e frățiorul lui. Este gelos cât ar fi și pe un coleg de grădiniță, dar nu ar vrea să scape de el cum am mai auzit cazuri. Îmi doresc să-i creștem uniți', a mai spus vedeta.

FOTO: Facebook

Nu e ușoară viața cu doi copii mici! Adela Popescu a recunoscut cu ce probleme se confruntă: "Vom dormi tot claie peste grămadă!"Nu e ușoară viața cu doi copii mici! Adela Popescu a recunoscut cu ce probleme se confruntă: "Vom dormi tot claie peste grămadă!"

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter