Momente dramatice pentru Alain Delon. Actorul de 83 de ani a suferit un accident cardio-vascular cerebral! Care e starea sa de sănătate acum

Publicat pe
Momente dramatice pentru Alain Delon. Actorul de 83 de ani a suferit un accident cardio-vascular cerebral! Care e starea sa de sănătate acumMomente dramatice pentru Alain Delon. Actorul de 83 de ani a suferit un accident cardio-vascular cerebral! Care e starea sa de sănătate acum

Legendarul actor Alain Delon a suferit recent un accident cardio-vascular cerebral, însoțit de o hemoragie. Actorul avea deja probleme serioase de sănătate la cei 83 de ani ai săi, recent declarând că e pregătit să părăsească această lume.

Alain Delon este unul din cei mai actori ai tuturor timpurilor, dar timpul lui, la cei 83 de ani pe care îi are, devine un lux. Din păcate, legendarul actor a suferit recent un accident cardio-vascular, având totodată și o hemoragie celebrală, dar care nu a produs pagube ireversibile. Deși actorul a supraviețuit atacului și se află acum în recuperare, astfel de probleme de sănătate pun în pericol viața, mai ales la o vârstă înaintată.

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral. Care e starea sa de sănătate acum

Deși Alain Deloc a suferit accidentului cardio-vascular cerebral în urmă cu circa trei săptămâni, abia acum s-a aflat, veste confirmată chiar de fiul său pentru AFP.

'Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a stat internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie. Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa devenind stabilă, după cum au asigurat medicii, a putut pleca în Elveţia, unde se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice', a declarat fiul actorului, Anthony Deloc.

Alain Delon: 'Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret'

La începutul lui 2018, Alain Delon a vorbit, în cadrul mai multor interviuri, despre retragerea din cinematografie, dar și despre starea sa precară de sănătate.  În ianuarie, într-un interviu pentru Paris Match, Delon spunea: 'Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit. Sunt oameni pe care, efectiv, îi urăsc. Totul este fals în jur și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret'.

Unul dintre cei maui frumoși actori ai tuturor timpurilor, Delon a mărturisit că unul dintre 'păcatele' sale a fost acela de a nu fi un tată bun pentru copiii săi, paternitatea unora dintre ei nerecunoscând-o nici până azi.

Foto: Hepta

Citește și:

Tudor Gheorghe a împlinit 74 de ani. Cum arată soția artistului, cu care e căsătorit de peste 50 de ani: 'Era de o frumusețe absolută!'

Smiley și Gina Pistol, apariție-șoc! Prima imagine în calitate de cuplu! Au venit de mână la ziua lui Mario Fresh

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter