Misha, cea mai provocatoare fotografie de până acum! Artista face ”ravagii” în Santorini cu cele mai sumare costume de baie

Publicat pe
Misha, cea mai provocatoare fotografie de până acum! Artista face 'ravagii' în Santorini cu cele mai sumare costume de baieMisha, cea mai provocatoare fotografie de până acum! Artista face 'ravagii' în Santorini cu cele mai sumare costume de baie

Misha are 28 de ani, un copil și un divorț la activ și este una din cele mai sexy femei din România. Aflată zilele acestea în Santorini, artista s-a pozat în cele mai provocatoare ipostaze de până acum, din toate unghiurile, incitând imaginațiile febrile.

Misha este cu siguranță una din cele mai sexy artiste de la noi. Mama unei fetițe de cinci ani, Maya, și fostă soție a lui Connect-R, artista a trăit multe până la cei 28 de ani ai săi, împliniți la finalul lunii iulie.

Să fii mamă single, și cu o carieră pe deasupra, nu este tocmai floare la ureche, așa că artista evadează de câte ori poate. Misha se află zilele acestea în cea mai frumoasă insula a Greciei, Santorini, unde nu doar că se relaxează, dar, inspirată de soare și bronzul impecabil, se pozează în cele mai incitante ipostaze de până acum, din toate unghiurile. 'Arăți demențial' au comentat fanii la pozele provocatoare urcate de cântăreață pe Instagram, în vreme ce alții au considerat că Misha a mers cam departe cu expunerea formelor.

Vacanța în Santorini vine după alte două 'evadări', în Portugalia și Delta Dunării.

Cum se menține Misha în formă și ce alimente consumă

Misha arată fabulos, însă spectaculos este că, așa cum a declarat acum ceva timp, nu face parte din acea categorie de femei care ar face orice să se mențină suplă. 'Nu țin dietă. Mănânc de toate. Mă chinui de două luni să merg la sală, dar nu am ajuns. Mănânc hamburgeri și nu mă pot abține de la ciocolată', a recunoscut artista la un moment dat.

Foto: Instagram

Citește și:

Milla Jovovich este însărcinată cu al treilea copil la 43 de ani! Actriței nu-i vine să creadă, după ce suferise recent un avort

Prinţesa Charlotte a scos limba în faţa unor oameni care îi făceau cu mâna. Cum a reacţionat Kate Middleton

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter