Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsătorie. Cum a început povestea lor: a fost dragoste la prima vedere

Publicat pe

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas sărbătoresc 20 de ani de căsnicie pe 19 noiembrie. Sunt două decenii peste care au trecut împreună, cu bune și cu rele și sunt unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În 2014 cei doi au reușit să își salveze mariajul, iar după câteva luni petrecute departe unul de celălalt s-au împăcat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, prin intermediul prietenului lor comun, actorul american Danny DeVito, iar primele cuvinte ale lui Douglas în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi. La doi ani de la această întâlnire deveneau soț și soție. 

Michael Douglas a fost foarte hotărât să o cucerească pe cea de care se îndrăgostise iremediabil. Potrivit legendelor care au circulat la Hollywood, tot Douglas a fost cel care a aranjat lucrurile astfel încât să fie aşezat la masă cu Zeta-Jones, prezentă la festival pentru a-şi promova filmul „Masca lui Zorro.

Ei sunt născuţi în aceeaşi zi, pe 25 septembrie, iar în 2017 cu această ocazie actorul a declarat că este la fel de îndrăgostit de soţia sa și că se bucură să facă un pas în spate pentru a o lăsa să se bucure de fiecare aniversare.

 „Îi voi oferi absolut orice îşi va dori. Sunt nebun după ea, dar sunt cu câţiva ani mai în vârstă, aşa că sunt fericit să las ziua mea să treacă pur şi simplu pentru ca ea să primească toată atenţia, declara Michael Douglas la vremea aceea. 

Michael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsătorie. Cum a început povestea lor: a fost dragoste la prima vedereMichael Douglas și Catherine-Zeta Jones sărbătoresc 20 de ani de căsătorie. Cum a început povestea lor: a fost dragoste la prima vedere

În urmă cu șase, Michael şi Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi. 'Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers', declara Michael. 

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas, care au împreună doi copii – un băiat în vârstă de 18 ani şi o fată de 16 ani –, au trecut însă şi printr-o perioadă mai dificilă.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:'Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă'. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

În 2013, după zvonurile că divorţează, reprezentantul actriţei a declarat că actorii au hotărât să ia o pauză pentru a-şi reevalua căsnicia. Câteva luni mai târziu, s-au reunit.   De asemenea, ambii s-au luptat cu probleme grave de sănătate. În 2010, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta-Jones a vorbit pentru prima dată despre faptul că suferă de tulburare bipolară. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter