Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Publicat pe

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață pe patul de spital, la 87 de ani! Marea actriță urmează să fie înmormântată alături de soțul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgență la finalul săptămânii trecute cu hemoragie digestivă superioară. ‘Pacienta este în stare critică. Este în şoc hemoragic. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Este sedată, internată în ATI pentru Gastroenterologie, a declarat la acel moment medicul Diana Cimpoeşu.

Actrița a fost transferată de la Spitalul Județean din Piatra Neamț la Spitalul ‘Sfântul Spiridon din Iaşi. Din păcate, în ciuda eforturilor susținute ale medicilor de a-i salva viața, nu s-a mai putut face nimic pentru artistă.

„Deşi echipa medicală din Spitalul ‘Sf Spiridon a făcut toate eforturile să o trateze, pacienta a decedat în această noapte (marţi spre miercuri n.r.), la ora 2,11', a fost anunțul care a întristat o țară întreagă.

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată alături de soț

Actriţa Draga Olteanu Matei urmează să fie înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soţul ei. Slujba religioasă va avea loc la Biserica „Sf. Ioan Domnesc”, situată pe platoul de la Curtea Domnească, iar apoi va fi înmormântată la Cimitirul „Eternitatea”.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al marii actrițe va fi adus joi de la Iaşi, urmând să fie depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, pentru ca toți cei care își vor dori să-și ia rămas bun. Anunțul a fost făcut de Ana Monda, o apropiată a regretatei actriţe, pentru AGERPRES.

Citește și: Draga Olteanu Matei, un ultim interviu emoționant, acum o lună:„Pe dinăuntru mă simt puternică, pe afară sunt dărâmată!'

Citește și: Artiștii își exprimă regretele după moartea actriței Draga Olteanu Matei:„Era o mare valoare, nu se poate compara cu nimeni'

Citește și: Cristina Joia de la „Visuri la Cheie' a fost externată din spital:„Viața nu se oprește cu un pumn'. Ce decizie s-a luat în cazul agresoarei sale

Citește și: Ramona Bădescu este în doliu.Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construit

Draga Olteanu Matei își pregătise locul de veci

Draga Olteanu Matei a avut grijă să-și pregătească din timpul vieții locul de veci. Vedeta își va dormi somnul de veci alături de soțul ei, Ion Matei. Pe crucea de la mormântul soțului se află o fotografie în care se află amândoi, fiind chiar scris și numele regretatei actrițe. Singurul detaliu care mai lipsește este data decesului.

Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veciCând și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Draga Olteanu Matei a povestit în urmă cu ceva vreme că nu vrea să fie despărţită de soţul ei pe crucea de la mormânt. De aceea, în mijlocul crucii de marmură albă se află o poză cu cei doi îmbrășisați, notează Wowbiz.

'Este o poză pe care am făcut-o în drum spre Sfântul Mormânt, spre Ierusalim. Ne-am oprit la un chioșc de fructe și până ce și-au cumpărat ceilalți colegi ce au vrut, eu cu bărbati-miu am folosit prilejul să ne mai îmbrățișăm o dată. Iubesc foarte tare poza asta', a precizat Draga Olteanu Matei.

Mesajul scris pe placa de mormânt

Pe cripta din marmură albă stă carte deschisă, pe care este scris un mesaj al artistei pentru soțul său, marea dragoste a vieții sale '…și tot n-am înțeles 'De ce?'.

Draga Olteanu Matei a petrecut mult timp la mormântul soțului ei, mai ales în perioada în care întâmpina probleme de sănătate.

Cine a fost Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' în anul 1956, iar în același an a debutat deja în piesa „Ziariștii' de Alexandru Mirodan

Draga Olteanu Matei a fost coana Chirița, Varvara și a făcut un cuplu memorabil cu regretatul Amza Pellea jucând-o pe Veta, soția lui Nea Marin, în show-uri TV și în filmul artistic „Nea Marin miliardar. În 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a cucerit publicul cu roluri în peste 90 de filme, 100 de producţii de televiziune şi 50 de piese de teatru.

Sursa foto: Wowbiz, Facebook, Hepta, TVR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter