(P) Cauți un cadou original? Alege să oferi un popsocket

Publicat pe

Fie că ești în căutarea unui cadou original pentru ziua de naștere a celui mai bun prieten, fie că mai degrabă cauți un dar mai inedit pentru colegul de serviciu sau fratele mai mic, un popsocket s-ar putea să fie răspunsul pe care îl cauți. 

Un popsocket se poate transforma oricând într-o idee de cadou inspirat nu numai pentru cel mai bun prieten sau pentru colegul preferat de la serviciu, ci și pentru sora mai mare, mama, tata sau pentru acel prieten foarte creativ, care strâmbă mereu din nas la toate cadourile pe care le primește. 

Poți începe, de exemplu, prin a răsfoi gama de PopSockets de pe site-ul Ruvix, unde găsești accesorii 100% originale, la prețuri corecte. 

Ce ar mai trebui să știi despre aceste accesorii? Poate doar că PopSockets sunt în momentul de față foarte populare în toată lumea, așa că vei face nu numai un cadou creativ, ci și foarte trendy. 

În plus, un PopSocket poate deveni cadoul ideal chiar și pentru cineva care apreciază mult mai mult latura practică a unui obiect – un PopSocket îl va ajuta pe cel care îl primește să spună adio selfie-urilor neclare și să scape de grija telefonului atunci când se află în mișcare. 

Un asemenea accesoriu îi va fi de folos, de asemenea, unei persoane care este tot timpul nevoită să jongleze cu mai multe lucruri deodată/să fie multitasking: cu PopSockets este simplu să își atașeze telefonul pe marginea laptopului, astfel încât mâinile să îi rămână libere pentru scris un raport sau pentru o prezentare pe Zoom. 

În plus, orice PopSocket poate fi personalizat după bunul plac: tot ce trebuie să faci este să aplici baza adezivă pe partea din spate a carcasei și în mai puțin de câteva secunde ai obținut cel mai creativ cadou pentru o persoană dragă. Sfatul nostru este să te documentezi temeinic și să personalizezi aceste simpatice accesorii cu elemente care știi că sunt pe placul celui sau celei care va primi acest cadou. 

Înainte să te lăsăm să arunci o privire peste gama de PopSockets disponibilă pe site-ul Ruvix trebuie să te avertizăm, însă, că o să întâmpini o mare problemă: îți va fi foarte, foarte greu să alegi un singur model. 

Popsocket-urile sunt atât de multe și de colorate încât cel mai probabil vei sfârși prin a cumpăra nu doar pentru sărbătorit/pentru sărbătorită, ci pentru toți prietenii. La Ruvix găsești PopGrip Generația 1 (e vorba de PopSocket-urile clasice) și PopGrip Generația 2 (cea mai recentă generație, din 2019).

Așadar, fie că vrei să impresionezi acel prieten care e mereu mofturos și se plânge de toate cadourile pe care le primește, fie că mai degrabă cauți un cadou original pentru o persoană care apreciază un dar creativ, personalizat și perfect pliat pe gusturile ei/lui, un PopSocket s-ar putea să fie soluția ideală. 

Originale, creative, trendy și personalizabile, accesoriile PopSockets nu îi vor încânta doar pe prietenii de vârsta ta, ci și pe cei cu mai multe primăveri la purtător. 

Pune un zâmbet pe fața celor dragi ție, indiferent de vârstă, alegând să le dăruiești un simpatic PopSocket!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter