Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construit

Publicat pe

Ramona Bădescu e în doliu, după ce tatăl ei s-a stins ieri dimineață din viață, la vârsta de 89 de ani. El a murit într-un spital din Craiova, pe care chiar el îl construise. Bărbatul a fost internat timp de 10 zile, după ce a fost depistat pozitiv cu Coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Starea de sănătate a inginerului Cristel Bădescu s-a agravat însă pe parcurs. Din păcate, Ramona Bădescu nu poate participa la înmormântare din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Ea se află în Italia, de unde și-a exprimat suferința în legătură cu vestea șocantă primită. De înmormântare se va ocupa fratele Ramonei, de profesie medic.

Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei', a scris Ramona Bădescu.

Tot ea a dezvăluit că bărbatul a murit în spitalul pe care chiar el îl construise. Ramona Bădescu nu poate veni la înmormântarea propriului părinte, lucru care o doare enorm, mai ales că este foarte apropiată de familia ei.

Tata a fost 25 de ani director la trustul de construcții din Craiova. A construit chiar și Spitalul nr. 1 din Craiova în care s-a stins, înconjurat de profesionalismul medicilor. Sufletul îmi urlă de durere, am încercat în viața mea să îi răsfăț pe părinții mei cu ce am putut fiindu-le întotdeauna recunoscătoare de cum ne-au crescut, de sacrificiile făcute și de iubirea primită în casă (chiar și o palmă câteodată) dar asta m-a ajutat și m-a format să înfrunt viața. Îmi pare rău că nu am putut să fiu alături de el în această ultimă călătorie… Din cauza condițiilor impuse de acest virus ucigaș și necruțător pe care îl urăsc.', a mai spus ea.

Totodată, vedeta a anunțat că fratele ei se va ocupa de înmormântare și a rememorat amintirile dragi din copilărie.

Ramona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construitRamona Bădescu este în doliu. Tatăl vedetei a murit de COVID-19 la spitalul pe care el l-a construit

Fratele meu drag va fi cel care va organiza totul, se va ocupa de înmormântare. Tatăl meu mi-a scris la 4 ani și jumătate prima mea melodie, Sunt Ramona din Craiova', e cel care m-a susținut în cariera mea, cel care invita acasă toate persoanele și artiștii care veneau în turneu, iar mama gătea pentru toți și punea masa. Am avut masa plină în casă pentru toți iar eu acum voi încerca să continui ca tata să aibă masa plină de bunătăți pe lumea cealaltă, rugându-mă lui Dumnezeu și dând de pomană lucruri care îi plăceau lui…

Pentru mine tata continuă să existe în sufletul meu, în casă este candela aprinsă. La început o țineam aprinsă doar duminică, acum va fi mereu. Și dacă în viață nu am prea putut să îi spun lui tata, nefiind obișnuită, că îl iubesc, fiind crescuți într-un spirit mai închis, mai plin de pudoare, în ultimul timp, în ultimii ani, îmi lăsasem deoparte această opreliște, îl îmbrățișam și îl pupam, iar el devenise mult mai dulce, mai cald, mai în vârstă… Sunt profund îndurerată și îmi pare extrem de rău…

Dar sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe! Era foarte fericit! Nu l-am mai văzut de un an de zile…Și mă doare foarte tare… Am avut un tată minunat dar și Craiova a avut un constructor minunat care multe duminici în loc să stea acasă, mergea pe șantier și tare mi-aș dori, ca o recunoștință din partea personalităților politice ale Craiovei, să îi poată dedica tatălui meu o stradă cu numele lui. Îmi doresc s-o aduc alături de mine în Italia, pe mama mea, imediat cum acest lucru va fi posibil', a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu, obligată să rămână în Italia

Ramona Bădescu a vorbit într-un interviu acordat Revistei VIVA! despre restricțiile din pandemie și viața în Italia, dar și despre temerile sale în legătură cu virusul care face ravagii la nivel mondial.

Mi-a fost frică în primul rând pentru părinţii mei şi pentru fiul meu, ei fiind persoanele mai vulnerabile. De aceea, timp de zece săptămâni, nu am ieşit din casă şi bineînţeles am evitat plimbările în parc cu fiul meu şi ieşirile cu el. Am încercat să îi ofer totuşi o viaţă distractivă, având în vedere că am o terasă primitoare, aşa că ne plimbam pe terasă, ne jucam în casă jocuri care să îl poată distra, îi cântam, în aşa fel încât să nu simtă distanța socială şi viaţa apăsătoare pe care o trăiam aici, în Italia.

Citește și:

Adevărul despre poveştile de iubire ale lui Halle Berry. Ce spune unul dintre foştii soţi ai actriţei

Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor: „Mă resimt'

Eu mi-am păstrat cumpătul pentru că sunt o fire optimistă şi mi-am impus să gândesc pozitiv. Am evitat total ieşirile sau contactul cu alte persoane, efectiv am trăit, în această perioadă, numai în familie şi cu familia mea. Uneia dintre persoanele care lucrau pentru mine, având în vedere că locuia în partea cealaltă a Romei, am preferat ca, timp de zece săptămâni, să-i iau o cameră la un hotel situat chiar pe strada pe care locuiesc eu. Am făcut în aşa fel încât ea să nu folosească mijloacele de transport în comun şi să nu fie, astfel, expusă virusului', a povestit vedeta pentru Revista VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter