Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Mă resimt"

Publicat pe

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe mâna medicilor! Designerul este la un spital din Turcia. Iată de ce a trecut din nou pragul specialiștilor și cum se simte!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale. Pentru că în ultima perioadă nu s-a simțit foarte bine, fiind obosit din cauza faptului că a muncit foarte mult în ultima perioadă, juratul de la Bravo, ai stil, a decis să meargă la un control, la cardiologie.

Potrivit ciao.ro, designerul a fost însoțit de Eva Pavel, consilierul medical, care l-a sprijinit și i-a stat alături și dățile trecute când a ajuns în fața medicilor turci.

Cătălin Botezatu nu se simțea bine în ultima perioadă

Conform unor surse din anturajul vedetei, Cătălin Botezatu ar fi trebuit să se ducă de ceva vreme la un control cadiologic, însă a tot amânat momentul.

Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie – , având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi', au transmis surse din anturajul designerului.

Recent, la finalul lunii trecute, juratul de la Bravo, ai stil a precizat pentru sursa menționată că se simte obosit în ultimul timp, dat fiind că a muncit foarte mult.

Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control', menționa el.

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kg după operația la colon

Reamintim că designerul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Are cinci stenturi la inimă, iar în urmă cu un an i s-a descoperit și o tumoră la colon. A fost supus la acel moment pentru extirparea sa. Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 12 kilograme în doar câteva luni.

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars. 

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu:”Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri neașteptate. Cătălin Botezatu a fost primul bărbat din showbiz care i-a furat inima:”Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă”

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

Cătălin Botezatu: „Nu am privit boala asta ca pe una fatală”

„Într-adevăr, în ultima perioadă, am trecut printr-o perioadă a vieții mele extrem de grea, printr-o cumpănă fantastică, pentru că, așa cum am povestit, am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea.

Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Mă resimt"Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Mă resimt"

Așadar, mi-a fost greu, pentru că nu este ușor să afli dintr-odată – spun dintr-odată, pentru că eu sunt un om care se controlează permanent, aș spune că sunt obsedat de analize, și de analize amănunțite – că am cancer. Stai liniștit așa și, dintr-odată, te trezești că, în urma unei simple analize și a unui simplu apendic inflamat, afli că ai o tumoare de natură cancerigenă, ai cancer.

Efectiv, în momentul acela, poate alți oameni ar fi reacționat negativ, ar fi plâns, ar fi urlat. Eu doar am întrebat: „Care e următorul pas? Pentru că eu cred că, în astfel de momente, oamenii trebuie să fie pozitivi și să găsească soluții. Eu nu am privit boala asta ca pe una fatală. M-am și ferit să îi spun numele, spuneam că am niște tumori, că sunt niște celule rele, cred că era o formă de negare cumva în subconștientul meu”, ne-a spus Cătălin Botezatu în urmă cu ceva timp, în legătură cu problemele sale de sănătate.

Sursa foto: Facebook, PR

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă