Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas: "M-a implorat cu lacrimi în ochi să..."

Publicat pe

Legendarul actor Kirk Douglas a încetat din viață la vârsta de 103 ani. În urmă a lăsat o carieră fabuloasă și multe lacrimi în ochii celor care l-au îndrăgit, fie că l-au cunoscut sau nu. Michael Douglas a dezvăluit și care a fost ultima dorință a tatălui său.

Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas: "M-a implorat cu lacrimi în ochi să..."Ultima dorinţă a lui Kirk Douglas, îndeplinită de fiul lui, Michael Douglas: "M-a implorat cu lacrimi în ochi să..."

Kirk Douglas se număra printre ultimii supraviețuitori ai epocii de aur de la Hollywood. Din păcate, s-a stins din viață lăsând în urmă numai lacrimi și suspine, mai ales în rândul membrilor familiei.

Pe data de 9 decembrie, actorul împlinea venerabila vârsta de 103 ani, iar cu acest prilej a fost sărbătorit așa cum se cuvine. Fiul său, actorul Michael Douglas, a postat la momentul respectiv o fotografie în care apărea alături de tatăl său: „La mulţi ani, tată! Eşti o legendă vie şi întreaga familie îţi transmite din suflet toată dragostea”, a scris fiul extrem de mândru în dreptul unei imagini în care își săruta tatăl pe frunte.

Citește și: Kirk Douglas a împlinit 103 ani. A scăpat dintr-un accident de elicopter și dintr-un atac cerebral

Ultima dorință a lui Kirk Douglas a fost chiar de ziua lui de naștere și i-a fost îndeplinită chiar de fiul său: „M-a implorat, cu lacrimi în ochi: «Hai să luăm cina în familie. Adu copiii»”. Michael Douglas a făcut totul pentru a-i îndeplini dorința, astfel că l-au sărbatorit în familie. La cină a fost adus și un tort inspirat din „Spartacus”, unul dintre cele mai apreciate filme ale sale, scrie ciao.ro.

Kirk Douglas și-a dorit dintotdeauna să fie actor

Kirk Douglas și-a dorit încă din copilărie să fie actor și se pare că nimic nu i-a stat în cale pentru a-și îndeplini visul; niciun obstacol nu a fost atât de puternic încât să îl determine să renunțe la ceea ce și-a dorit din tot sufletul.

„Mi-am dorit să fiu actor încă de când eram copil în clasa a doua. Am făcut un spectacol și mama mi-a croit un șorț negru și am jucat rolul unui cizmar. După spectacol, tata mi-a oferit primul meu Oscar: un cornet de înghețată”, a menționat Kirk Douglas la un moment dat.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter