(P) Ținute vestimentare pentru Luna Îndrăgostiților

Publicat pe

Deși iarna aceasta a fost destul de blândă, este cazul să recunoaștem că așteptăm cu toții venirea primăverii. Valentines day, Dragobetele, Mărțișorul și Ziua femeii sunt sărbători ce marchează începutul unui nou anotimp, momentul în care natura revine la viață.

De asemenea, luna februarie este considerată luna iubirii, iar cea mai bună modalitate de a-ți exprima iubirea față de cei dragi este să oferi cadouri de Ziua Îndrăgostiților.  

De altfel, sosirea primăverii anunță și noile trenduri vestimentare, prezente deja pe marile podiumuri de modă. Anul acesta, te poți bucura de o diversitate de modele, texturi și culori deoarece moda anului 2020 este extrem de versatilă. Culorile pline de personalitate, precum rozul fuchsia, portocaliul și verdele aprins, și desigur, culoarea anului – albastrul clasic, imprimeurile și materialele delicate sunt doar o parte din trendurile noului sezon. 

Cum poți aborda aceste trenduri în ținutele tale? Este simplu. Dames îți oferă câteva sfaturi în materie de modă, ca tu să fii stilată în orice moment.

(P) Ținute vestimentare pentru Luna Îndrăgostiților(P) Ținute vestimentare pentru Luna Îndrăgostiților

Pentru a te bucura și tu de sărbătorile dragostei, poartă cu încredere rochii sau bluze damă cu imprimeuri vesele din colecția digitală dedicată. Imprimeurile florale sau cele cu motive de inspirație franțuzească sunt ideale pentru orice ocazie: bluzele pot fi asortate ușor unor ținute de zi, iar rochiile și fustele se potrivesc ținutelor elegante. Croiala este comodă și materialele sunt neșifonabile, astfel încât colecția digitală de Ziua Îndrăgostiților flatează orice tip de siluetă.

Dacă ești pasionată de tradițiile românești și vrei să porți o ținută unicată, colecția digitală cu imprimeuri tradiționale este perfectă pentru tine: aceasta conține bluze, veste, rochii și fuste imprimate digital cu motive tradiționale din diferite regiuni ale țării. Colecția digitală românească este o reinterpretare a portului popular într-o formă casual și modernă, creată special pentru femeile ce adoră ținutele cu model unic: toate articolele din această colecție sunt croite din țesături de calitate, neșifonabile și comode. 

Tradiții și superstiții de Luna Îndrăgostiților

Sărbătoarea de Dragobete aparține mitologiei românești și reprezintă simbolul dragostei autohtone. În unele regiuni ale țării, încă se sărbătorește această zi a iubirii: băieții tineri se îmbracă în cele mai frumoase haine tradiționale și culeg florile primăverii, urmând apoi, a fi dăruite fetelor. Toți cei care participă la această sărbătoare sunt considerați binecuvântați pe tot parcursul anului, iar o superstiție din popor afirmă că cei care nu o sărbătoresc, vor avea ghinion în dragoste. 

O sărbătoare asemănătoare cu cea de Dragobete este Valentines Day. Originile acestei sărbători sunt misterioase, sărbătoarea aparțînând atât tradiției creștinilor, cât și tradiției romane antice. Însă, Valentines Day este sărbătorită în același fel ca și Dragobetele, ziua iubirii. Pe tot mapamondul, oamenii își oferă bomboane, flori și cadouri în această zi veselă.

Indiferent de motivul pentru care vei alege să porți o ținută, cu siguranță vei găsi în colecțiile Dames articolul favorit. Colecțiile vestimentare sunt alcătuite prin tehnici modern și sunt create exclusiv în România, fiind adresate femeilor pasionate de modă calitativă. Descoperă universul Dames și bucură-te de fiecare moment al primăverii! 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter