Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani

Publicat pe

S-a mai stins o stea din lumea cinematografiei. Kirk Douglas a murit miercuri la vârsta de 103 ani. Vestea tristă a fost dată chiar de fiul său, Michael Douglas.

Legendarul actor era unul dintre supraviețuitorii epocii de aur de la Hollywood. Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani, iar mai mult de jumătate din viața sa și-a dedicat-o carierei.

Anunțul trist a fost făcut de fiul său, Michael Douglas, iar mesajul a emoționat pe toți cei care l-au admirat. Kirk Douglas a fost văzut pentru ultima dată în public în aprilie anul trecut.

„Cu o uriașă tristețe, eu și frații mei anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi, la vârsta de 103 ani. Pentru lume, era o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, un umanist care era dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat; dar pentru mine și pentru frații mei Joel și Peter el a fost simplu – tata, pentru Catherine – un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui – un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anne, un soț minunat', a declarat Michael Douglas. 

În ultima perioadă, actorul avea probleme cu sănătatea, iar vârsta înaintată și-a spus cuvântul. Kirk Douglas era un supraviețuitor, pentru că viața l-a pus la multe încercări.

În anul 1991, Kirk Douglas a avut un accident de elicopter, iar două persoane a murit. În urma tragediei aviatice, actorul s-a ales cu o traumă severă la coloană. În 1996, actorul a suferit un atac cerebral, însă a reușit să se recupereze foarte bine.

Kirk Douglas a jucat în peste 90 de filme, iar cariera a durat peste șase decenii. Legendarul actor de la Hollywood a jucat alături de John Wayne, Arnold Schwarzenegger și Burt Lancaster.

Citește și: La 101 ani, Kirk Douglas este cel mai longeviv străbunic din Cetatea Filmului

FOTO: Hepta

Kirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 aniKirk Douglas a murit. Legendarul actor de la Hollywood avea 103 ani
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter