Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?”

Publicat pe

Andreea Tonciu a ajuns la capătul puterilor cu emisiunea Bravo ai stil! Celebrities. Vedeta nu s-a mai putut controla și a clacat. Totul s-a întâmplat din cauza binecunoscutului scandal cu fosta ispită Maria Ilioiu.

Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'Andreea Tonciu a cedat psihic la Bravo ai stil! Celebrities. Fetița ei a văzut totul: „Mami, de ce te face ciocănitoare fata aia rea?'

Citește și: Surpriză la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Andreea Tonciu a avut o relație de scurtă durată cu soțul Ilincăi Vandici. Când s-a întâmplat totul


Cele două au avut nenumărate confruntări verbale, care s-au lăsat cu agresiuni fizice în culise, departe de ochii spectacorilor.


Andreea și Maria nu pot sta una în preajma celeilalte fără să se jignească. Vizibil afectată, Bruneta nu a mai putut să își stăpânească frustrarea și a izbucnit în plâns.

Citește și: Andreea Tonciu, gafă uriașă. Momentul penibil prin care a trecut


Deși ne-a obișnuit cu o atitudine puternică și mereu cu câte o replică pregătită, de data aceasta, bruneta și-a arătat partea sensibilă. Cu vocea tremurând, Andreea a explicat de ce nu mai poate suporta tensiunea dintre ea și Ilioiu.

Citește și: Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! „Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară”


Concurentele au fost cu adevărat impresionate de vulnerabilitatea colegei de platou și au empatizat cu aceasta, în platou așternându-se o liniște completă.


Vulcanica vedetă a decis să vorbească deschis despre motivul căderii psihice și să lase deoparte ranchiuna și răutățile.

Citește și: Andreea Tonciu, singură împotriva tuturor la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare că sunt foarte invidioase”

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut ca am fost foarte jignită. A văzut că am fost acuzată de mai multe chestii și a venit la mine și m-a întrebat: „Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât cu tine? De ce te face ciocănitoare?”, a declarat Andreea, potrivit Kanald.ro.


Momentul impresionant va fi dezvăluit telespectacorilor în ediția de joi seara a show-ului Bravo ai stil! Celebrities, care va fi difuzată la ora 22:00, la Kanal D, potrivit Wowbiz.ro

Citește și: Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Tu te uiti cum arăți…”. Schimb de replici fabulos


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter