Surpriză la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea Tonciu a avut o relație de scurtă durată cu soțul Ilincăi Vandici. Când s-a întâmplat totul

Publicat pe

Faptul că Ilinca Vandici și Andreea Tonciu se înțeleg bine pe platoul emisiunii „Bravo, ai stil!' îi uimește pe cei care le cunosc îndeaproape de la debutul în showbiz. Cu mai mulți ani în urmă, Tonciu a avut o scurtă relație cu cel ce astăzi este soțul Ilincăi, Andrei Neacșu. Acest lucru nu a înfluențat relația dintre cele două, chiar dacă mulți se așteptau ca vedetele să se „înțepe' la filmări.

Dacă în prezent numele lui Andrei Neacșu este asociat cu Ilinca Vandici, fiind soțul și tatăl copilului ei, altfel stăteau lucrurile în urmă cu șapte ani. Pe vremea când tânărul încerca să se facă cunoscut în showbizul autohton, lumea îl știa drept cel care a dus la destrămarea relației dintre Andreea Tonciu și Nicky Mitea. Același Mitea pentru care Tonciu s-a certat cu Raluca Tănase, o altă concurentă în acest sezon la „Bravo, ai stil', cu care acum are o relație civilizată. Deși totul s-a întâmplat cu mult timp în urmă, iar în toți acești ani, atât Tonciu cât și Neacșu au avut alte relații, idila lor a fost una cu năbădăi. La început, cei doi s-au întâlnit pe ascuns, apoi și-au asumat public relația, postând pe site-urile de socializare imagini în care păreau niște adolescenți amorezați.

Surpriză la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Andreea Tonciu a avut o relație de scurtă durată cu soțul Ilincăi Vandici. Când s-a întâmplat totulSurpriză la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Andreea Tonciu a avut o relație de scurtă durată cu soțul Ilincăi Vandici. Când s-a întâmplat totul
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter