Cum a reușit Khloe Kardashian să slăbească 15 kg în 3 luni. Dieta care a transformat-o radical și nu presupune înfometare

Publicat pe

Dintre surorile Kardashian, Khloe a fost cea care s-a confruntat cel mai des cu probleme de greutate. Se pare, însă, că până la urmă a reușit să găsească formula potrivită pentru ca la acest moment afișează o siluetă de invidiat.

Cum a reușit Khloe Kardashian să slăbească 15 kg în 3 luni. Dieta care a transformat-o radical și nu presupune înfometareCum a reușit Khloe Kardashian să slăbească 15 kg în 3 luni. Dieta care a transformat-o radical și nu presupune înfometare

Khloe Kardashian, care a și devenit mămică în urmă cu un an, a ținut o dietă, nu neapărat strictă, pentru a reuși să se mențină în formă.

Khloe a încercat să consume cât mai puțini carbohidrați, optând în schimb pentru mai multe proteine. Antrenamentele sunt esențiale, apelând la exercițiile cardio cel puțin de două ori pe săptamână, notează ea.md.

Ce manâncă Kloe Kardashian

În ceea ce privește alimentația, înainte de antrenament vedeta consumă: o linguriță de gem și alta de unt de migdale, iar după antrenament, la micul-dejun, mănâncă două ouă, o ceașcă de fulgi de ovăz și o ceașcă de fructe.  

Urmează o gustare, consumând un fruct, fie măr, fie banana, legume sau alune.

La masa de prânz optează pentru pui la grătar orez sau cartofi dulci orez și o salată. La cină alege o carne ușoară cu garnitura pe măsură: pește si cartofi dulci. La desert are, din nou, fructe.

Khloe Kardashian nu obișnuiește să se înfometeze, menționând că pentru ea este foarte important să se mențină sanătoasă.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum a reușit Khloe Kardashian să scape de celulita de pe fund

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter