Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! "Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară"

Publicat pe

Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu, de la Bravo, ai stil! Celebrities, împart acum același platou, dar cu ceva timp în urmă au împărțit și același bărbat… Acum, ies la iveală tot mai multe detalii despre conflictele iscate între cele două, de-a lungul timpului, din acest motiv!

După ce Raluca de la Bambi a dezvăluit, miercuri seară, în platoul de la Bravo, ai stil! Celebrities, că Adelina Pestrițu i-a furat logodnicul, fapt scos la lumină mai întâi de către Andreea Tonciu, iată că acum au ieșit la iveală și alte detalii picante din trecutul celor două concurente.

Andreei Tonciu i s-a părut amuzant să dezvăluie identitatea celei care i-a răpit iubitul Ralucăi de la Bambi, în condițiile în care, cu 10 ani în urmă, între ea și artistă a avut loc un scandal similar. Cele două concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities s-au păruit atunci în culisele unei emisiuni din cauza lui Nicolae Mitea, cel care le-a fost iubit amândurora…

Nu am agresat pe nimeni

Nu am agresat pe nimeni, eu am fost cea care a primit o palmă și înjurături de la Andreea Tonciu. Tremuram de frică la machiaj! Eu sunt implicată într-o altă relație acum, nu vreau să mă bag în alte relații. Cu Mitea sunt doar amică', explica la vremea respectivă Raluca.

De pe partea ei de baricadă, Andreea a susținut că Raluca minte și că din cauza ei s-a despărțit de fostul fotbalist… De la începutul relatiei mele cu el îl tot suna pe Nicky și îi vorbea urât de mine. Îi spunea că sunt o femeie ușoară și că a greșit că s-a cuplat cu mine', s-a justificat Andreea Tonciu.

Foto: Instagram

Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! "Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară"Andreea Tonciu a pălmuit-o pe Raluca de la Bambi! "Îi spunea iubitului meu că sunt o femeie ușoară"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter