Ce mult a crescut și ce frumoasă este fetița lui Feli. Cum și-a emoționat mama

Publicat pe

Feli pare că se simte excelent în ipostaza de mama și se bucură de momente de-a dreptul speciale alături de fiica sa, Nora Luna. Iată cât de mult a crescut și cât de frumoasă este.

Ce mult a crescut și ce frumoasă este fetița lui Feli. Cum și-a emoționat mamaCe mult a crescut și ce frumoasă este fetița lui Feli. Cum și-a emoționat mama

Feli nu obișnuiește să posteze imagini și cu atât mai puțin videoclipuri cu fetița sa. De data aceasta și-a surprins fanii cu un filmulet în care apare alături de micuță. Artista nu a reușit să se abțină să nu împărtășească fericirea pe care o simte.

Momentul a fost filmat într-una dintre vacanțele petrecute împreună. Fetița, care se afla în brațele mamei, este întrebată de Feli dacă o iubește. Raspunsul a cucerit pe toată lumea, scrie wowbiz.ro.

„Am ales să fiu mai zgârcită cand vine vorba de Nora Luna. Am mai spus asta. Dar ador să vorbesc de ea după cum se vede bine încă de când era o Luniță mică in burtică. Mai suntem puțin în vacanță și am simțit acum să împart cu voi un video dintr-o dimineață a noastră.
Nora îi spectaculoasă. Ce învățător bun!

În fiecare zi mă învață sa fiu un om mai bun și îmi amintește în fiecare secundă când o țin in brațe să nu uit să mă joc câteodată – vorba lui Smiley. Mulțumesc, iubita mamei!' , a scris Feli lângă filmulețul postat pe Instagram.

Feli Donose a devenit mamă pentru prima oară pe 22 noiembrie 2018.

„Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, ‘culeg de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de mămică', susținea artista înainte cu doar câteva zile de a-i da naştere fetiţei sale.

Pe perioada sarcinii, Feli declara că se simte mai frumoasă, mai fericită.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter