Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Ești o mincinoasă!"

Publicat pe

Maria Ilioiu și Andreea Tonciu sunt, fără doar și poate sarea și piperul show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cele două au reușit nu doar să se certe în fiecare ediție, ci le-au antrenat și pe celelalte concurente în disputa lor!

Citește și: Raluca de la Bambi, replică usturătoare pentru Maria Ilioiu, după scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Crești pe trotuar, îl iei după tine…”

Reality show-ul de fashion „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit încă de la primele ediții o arenă în care cele mai aprige concurente, Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, își dispută supremația.

De la replicile amuzante inițiale, s-a trecut recent la acuzații și jigniri greu de tolerat. Mai mult, discursurile celor două concurente au fost, de cele mai multe ori, cenzurate din cauza limbajului.

Deși este o fire extrem de expansivă, paradoxal, nu Andreea Tonciu a fost cea care a pornit ostilitățile. După ce a fost făcută maimuță de către competitoarea ei și, la finele show-ului, aceasta i-a oferit și două banane, scandalul dintre cele două a degenerat, antrenându-le și pe celelalte concurente.

Se pare că, la capitolul simpatie, Andreea Tonciu câștigă detașat, colegele de platou acuzând-o pe fosta ispită de la Insula iubirii că provoacă scandal doar de dragul scandalului…

„Eu îți dau două vorbe și te distrug!”

În ediția de aseară, Maria i-a dedicat Andreei melodia pe care a defilat – „Știi că sunt răzbunătoare” -, după care a poreclit-o Cici (referire la o maimuțică de circ), după ce, într-o ediție anterioară, i-a spus că seamănă cu ciocănitoarea Woody.

Dat fiind că Andreea Tonciu a reușit să se abțină în mod neașteptat, concurentele au acuzat-o pe Maria Ilioiu că face scandal. Ele i-au reproșat că ea este cea care a început cearta aproape de fiecare dată. În cele din urmă, Andreea Tonciu a izbucnit:

'Ori își cere scuze și mă opresc, ori o să-i pară rău că nu s-a pus cu cine trebuie! Eu îți dau două vorbe și te distrug!', a avertizat-o ea pe Ilioiu. 'Ești o mincinoasă! O să-ți crească nasul la fel de mare cum l-am avut eu!', a punctat Tonciu.

În cele din urmă, Andreea Tonciu a încheiat seara triumfătoare, ținuta ei fiind apreciată de juriu, de la care a primit trei steluțe, deși Maria Ilioiu o făcuse praf înainte de jurizare…

Foto: Instagram

Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Ești o mincinoasă!"Maria Ilioiu și Andreea Tonciu, schimb de replici dure la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Ești o mincinoasă!"
 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter