Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit: "La mine e totul sau nimic"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Viața începe la 40 de ani. Acesta este filmul în care joacă Ioana Ginghină, în viața reală, curajul ei de a o lua de la capăt, fără a se uita în urmă, fiind răsplătită cu vârf și îndesat. Mamă, iubită, femeie de carieră, Ioana pare că face față cu brio tuturor rolurilor și provocărilor și, cel mai important, dă semne că nimic nu o sperie. Cum a reușit să ajungă aici? Ne spune chiar ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Scriu aceste întrebări în noaptea de după Valentine’s Day… Ai sărbătorit?

Daaaa… cred că este primul an în care am sărbătorit așa cum scrie la carte. Am împodobit casa cu inimioare, am primit cadouri și buchete de flori, am ieșit după mai bine de 4 luni la restaurant și am fost grețos de romantici toată seara. Ne-am comportat ca doi adolescenți și ne-a făcut așa de bine.

Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit: "La mine e totul sau nimic"/ EXCLUSIVIoana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit: "La mine e totul sau nimic"/ EXCLUSIV

Ioana Ginghină: „Pandemia ne-a grăbit puțin relația'

Dacă nu mă înșel, în această perioadă tu și iubitul tău aniversați un an de relație, nu? Cum a fost acest an?

În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale.

Se spune că, după un divorț, prima relație este ca un pansament… iată că în cazul tău nu este așa și lucrurile s-au închegat destul de bine. Cum a reușit iubitul tău să te cucerească și ce simți că vă ține împreună?

Se spune asta dacă te grăbesti la o relație imediat după divorț. Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important.

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei:”Am redus ieșirile, fac și vaccinul”/ EXCLUSIV

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:„Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion:„Nu am fost tentată să…'

Ioana Ginghină: „M-am schimbat foarte mult ca om'

Cum ești, Ioana, ca iubită? Genul care-și răsfață mereu bărbatul? Care-i face surprize, care-i alină supărările? Sau poate ești mai rece?

N-am cum să fiu rece, nu îmi stă în fire. La mine tot timpul este sărbătoare. La mine este totul sau nimic. Așa sunt în toate domeniile.

Și, te întreb sincer, pentru că știu din interviurile trecute că ești o femeie foarte deschisă, cum ai făcut încât să nu aduci problemele din fosta relație în actuala? Multe dintre noi fac această greșeală…

Nu întâmplator am făcut un an și jumătate de terapie. Mi-am dorit să intru în noua mea viața fără bagaje din trecut. M-am schimbat foarte mult ca om în tot acest timp. Am înțeles că iubirea, bunătatea, fericirea nu sunt pe barter. Nu dai doar dacă primesti, ci pur și simplu ești fericit și iubești fără limite. Știam asta, le tot citisem, dar nu le și practicam. Așa cum îi spun și Ruxandrei. Fă-i pe cei din jur să se îndrăgostească de tine. Acesta este marele secret. Când ești fericit, vesel și bun, toată lumea vrea să stea lângă tine.

Ioana Ginghină își mai dorește încă un copil

Ai spus că te vezi îmbrăcând din nou rochia de mireasă. Acum, eu te întreb direct: ai primit inelul, a existat o cerere, tu și iubitul tău ați discutat concret despre acest pas?

Da. Da. Da.

Cu Ruxi ai vorbit despre asta?

Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine, deci la ea vin prima dată veștile bune.

În perioada pandemiei, foarte multe femei, vedete sau nu, au rămas însărcinate. Te mai vezi mamă încă o dată? Sau ți s-ar părea prea dificil să ai o fiică adolescentă și un bebeluș?

Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MARTIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter