Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion: "Nu am fost tentată să..."

Publicat pe

Lidia Buble, invitată la emisiunea online moderată de Marius Manole, Întrebarea mesei rotunde, a răspuns sincer unor set de întrebări. Artista a dezvăluit că Răzvan Simion a fost marea ei dragoste, după opt luni de la despărțirea de prezentator și a făcut primele declarații despre noua lui iubită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Întrebarea mesei rotunde, show-ul online de pe PRO TV PLUS care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are un nou invitat: Lidia Buble. Artista a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră… în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. 'Faci ce vrei din mine. Jur să spun adevărul și numai adevărul', i-a spus artista.

Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion: "Nu am fost tentată să..."Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion: "Nu am fost tentată să..."

„De 8 luni sunt o femeie singură, liberă, toată lumea știe', a mai precizat Lidia Buble extrem de deschisă și zâmbitoare tot la începutul emisiunii.

Ca de fiecare dată, felurile de mâncare au fost unele neașteptate și extrem de… apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude. Motiv pentru care vedeta a decis să răspundă la întrebări, pentru a nu fi nevoită să guste din „delicatesele prezentate'.

Răzvan Simion, marea dragoste a Lidiei Buble

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, au existat curiozități cu privire la ce s-a întâmplat cu exactitate între ei și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. Emoționată, Lidia Buble își deschide sufletul și vorbește sincer despre iubire.

Întrebată de Marius Manole „când moare, de fapt, iubirea', Lidia Buble a răspuns sincer.

'Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă', a declarat Lidia Buble la PRO TV PLUS.

Citește și: Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion:”Mă băgam cu capul sub apă, să nu mai…”

Citește și: Răzvan Simion, gest neașteptat față de Lidia Buble.A ignorat-o complet la matinalul de la Antena 1

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:„Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Lidia Buble, primele declarații despre noua iubită a lui Răzvan Simion

Vedeta a spus că acum nu mai are fluturi în stomac atunci când vine vorba despre prezentatorul de la Neața. De asemenea, a vorbit și despre noua iubită și a precizat că nu a simțit nevoia să o caute sau să afle mai multe informații despre ea. A avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan și a subliniat că actuala iubită este norocoasă că a întâlnit un bărbat ca el.

Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. Răzvan e un om foarte fain. E norocoasă', a spus Lidia Buble.

Cum se înțeleg acum Lidia Buble și Răzvan Simion

Refereritor la relația lor actuală, Lidia Buble a precizat că Răzvan Simion îi este în continuare manager și că acum se înțeleg chiar mai bine decât înainte.

„Lucrăm în continuare împreună și ne înțelegem mai bine decât înainte', a spus Lidia Buble.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter