Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Publicat pe

Andi Constantin, vedeta de la Antena 1, a selecționat 15 norocoase care se vor lupta să îl cucerească. Mulți telespectatori se întreabă cine este, de fapt, Iulia Cazacu de la Burlacul? Ea visează deja să devină mireasa fostei ispite masculine de la Insula Iubirii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin a fost împreună cu concurentele de la Burlacul în locații spectaculoase din România, dar și din Turcia. Cu fiecare fată, bărbatul a avut o altă activitate și au ieșit în locuri romantice. Burlacul a trecut printr-o experiență negativă când avea doar 20 de ani.

„Tot timpul mi-am comparat următoarele relații cu cea de dinainte și multor femei le dădeam cumva forțat multe adjective pe care le avea ea și încercam să închid ochii la anumite lucruri care mă deranjau doar de dragul de a reuși să le încadrez în acel șablon.

Acum realizez că probabil am și rănit multe femei din cauza asta si posibile partenere de viață s-au pierdut pe drum tocmai pentru că eu nu am fost acolo, eram în trecut. Este timpul să distrug șablonul, sunt pregătit să iubesc din nou!, a mărturisit Andi Constantin.

Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui AndiCine este Iulia Cazacu de la Burlacul. I-a oferit un cadou lui Andi

Cine este Iulia Cazacu de la Burlacul

Iulia Cazacu lucrează ca asistent manager. Este îndrăgostită de tatuaje și visează să se căsătorească cu Andi Constantin. Este originară din Buzău și locuiește la Londra. A studiat Business Management/Human Resources la Universitatea Anglia Ruskin, conform descrierii pe care și-a pus-o pe rețelele de socializare.

Iulia i-a făcut o surpriză lui Andi Constantin, la prima lor întâlnire. I-a oferit o brățară cadou, ca să îi poarte noroc. Concurenta i-a mărturisit Burlacului că era sigură că el va fi noul bărbat râvnit din sezonul 6: „Eram sigură, nu știu de ce! Sunt aici pentru a ne cunoaște. Sper să îți placă cadoul meu și să-l porți indiferent de ce va fi. Sper să-ți poarte noroc: este o brățară!”, a spus Iulia Cazacu, care a venit îmbrăcată într-o rochie roșie spectaculoasă.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: ‘Am înțeles că se vrea altceva

Citește și: Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1. A recunoscut că a făcut videochat

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1

Andi Constantin are 29 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este pasionat de sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor, scrie Libertatea. A mai făcut karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. A suferit foarte mult când avea 20 de ani, din cauza unei iubite. Dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, spune burlacul, potrivit paginademedia.ro.

Andi Constantin a recunoscut că a făcut videochat

În anul 2018, a apărut o filmare prin care s-a aflat că Andi Constantin făcuse videochat. Nu era prima ispită despre care s-a aflat acest lucru, dar vedeta Antena 1 și-a asumat la acel moment decizia din trecut.

‘Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm., este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter