Cele 4 zodii care îți citesc gândurile. Nativii care nu pot fi mințiți

Publicat pe

Când vine vorba de cele 4 zodii care îți citesc gândurile, poți pica ușor în capcană. Secretele tale sunt în pericol și nu poți să îi minți pe acești nativi, oricât ai încerca. Cine are capacități extrasenzoriale?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Zodia Vărsător – 4 zodii care îți citesc gândurile

Acest nativ se află pe locul 4 doar pentru că este o fire comodă și nu încearcă să afle constant ce gânduri au cei din jurul său. Viziunea lui despre viață este una deosebit de complexă. Îi inspiră pe mulți și este de ajutor atunci când ai nevoie de o soluție rapidă și eficientă.

Citește și: Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile cu ghinion în dragoste. Își pun sufletul pe tavă, dar suferă mult

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie. Purtarea lor aduce dragoste și belșug

Zodia Fecioară

Are o intuiție atât de bună, încât poate lucra cu succes ca psiholog sau jurnalist de investigații. Are nevoie doar de o privire ca să ghicească ce îți dorești. Știe cum să se prefacă atunci când are nevoie să te tragă de limbă. Nu ai cum să îl minți pe acest nativ, pentru că te poate face să te dai singur de gol, conform Kfetele.

Zodia Balanță – 4 zodii care îți citesc gândurile

Este o fire analitică și deosebit de implicat în tot ce se întâmplă în jurul său, un nativ care poate face imediat diferența între adevăr și minciună. Oferă sfaturi prețioase celor care îi cer ajutorul. Indiferent cât de bine te prefaci, va citi printre rânduri și va realiza că îi ascunzi adevărul.

4 zodii care îți citesc gândurile

Zodia Scorpion

Este zodia cu cea mai multă carismă. Are o capacitate de clarviziune care îi sperie pe mulți. Este un nativ care stăpânește la perfecție acest dar, folosindu-l de fiecare dată cu multă dibăcie. Mare atenție! Se poate preface atunci când vrea să afle dacă ești sincer cu adevărat. Riști să cazi direct în capcana lui.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter