Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Publicat pe

Alexandra Stan a părăsit Survivor, iar acum își spune părerea sinceră despre concurenții rămași în concurs. În vizorul fostei concurente a intrat acum Andreea Antonescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a făcut parte din echipa Faimoșilor, dar se pare că acum ar favoriza anumiți concurenți din echipa adversă. După ce a fost eliminată de la Survivor România, artista a făcut o mărturisire neașteptată. Alexandra Stan o vrea afară de la Survivor pe Andreea Antonescu, vedeta fiind intrată de puțin timp în competiție. Când Musty a fost eliminat, Alexandra și-a spus părerea sinceră despre plecarea acestuia din Republica Dominicană.

Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competițiaAlexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

„Te așteptăm acasă, Musty! Acum începe! Lasă că vii acasă, îți vezi copiii, te întorci la proiectele tale… Îmi pare rău că a ieșit Musty, trebuia să iasă Andreea', a spus Alexandra Stan pe Instagram.

După ce a ajuns în România, Alexandra Stan a făcut mai mult dezvăluiri despre ceea ce se întâmplă cu adevărat la Survivor și ceea ce oamenii nu văd la televizor.

„Am ajuns acasă, în România. E prima oară când mă uit la TV, la Survivor. E super aiurea să te uiți la TV, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, bărbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi. Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea, că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la TV. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți. I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție' ,a mai completat vedeta.

Citește și: Alexandra Stan a făcut confesiunea pe care o așteptau toți: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor…'

Citește și: Relația dintre Alexandra Stan și Zanni la Survivor: „Este o conexiune mare între mine și el'

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: „Nu tolerez așa ceva”

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue: 'Simptomele s-au agravat'

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor

Cu toate că și-a dorit să plece acasă, despărțirea de colegi nu a fost deloc una ușoară pentru Alexandra. Cu ochii în lacrimi, i-a încurajat pe Faimoși să lupte mai departe, cu toate puterile.

Daniel Pavel a anunțat întrunirea unui Consiliu de Urgență la Survivor. Această măsură a fost necesară, în urma diagnosticului primit de Alexandra Stan din partea medicilor. Aceștia au considerat că nu mai este aptă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter