Alexandra Stan a făcut confesiunea pe care o așteptau toți: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor...”

Publicat pe

Competiția Survivor România este una foarte dificilă, în care concurenții trebuie să se confrunte și cu lipsa mâncării. În echipa Faimoșilor, s-au lansat adesea acuzații referitoare la furatul alimentelor, iar cel mai cunoscut caz este acela în care Elena Marin i-a adus acuzații lui Zanni. Acum, Alexandra Stan recunoaște că ea a furat mâncare în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că a participat la Survivor România pentru că voia să iasă din zona de confort și că și-ar mai dori să participe.

Voiam să îmi ies din zona de confort, să mă cunoască oamenii așa cum sunt, de asta am participat. Poate nu chiar acum, dar probabil dacă ar trece o perioadă aș vrea să mai particip. Orice om trebuie să aibă o experiență de tipul Survivor, măcar o dată în viață. (…) Eram atât de panicată uneori, îmi era foarte frică de faptul că o să mor. Am plâns foarte mult acolo, cred ca nu o să mai plâng niciodată, au fost toate adunate', a povestit Alexandra Stan la Teo Show.

Alexandra Stan a făcut confesiunea pe care o așteptau toți: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor...'Alexandra Stan a făcut confesiunea pe care o așteptau toți: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor...'

În ceea ce privește scandalul mâncării, Alexandra Stan susține că nu a furat mâncarea Elenei Marin, dar că a furat multă mâncare la Survivor România.

Zanni are un stil un pic mai agresiv și uneori zice niște lucruri care nu au legătură cu subiectul în sine. Nu am furat mâncarea Elenei, dar am furat foarte multă mâncare la Survivor, că asta înseamnă să fii supraviețuitor. Dar niciodată nu am furat de la colegi, ci pentru colegi', a dezvăluit Alexandra Stan.

Citește și: Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor:„Eu am un singur rinichi'

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:”Nu ți-e rușine?”

Citește și: Singurul loc de la Survivor unde concurenții pot face strategii, fără să fie filmați.Trucul ținut secret până acum!

Citește și: Fotografia pe care o așteptau toți fanii!Gina Pistol și Smiley s-au sărutat cu patos și au postat imaginea pe Instagram

Relația dintre Alexandra Stan și Zanni

Alexandra Stan s-a înțeles bine cu Zanni în perioata pe care a petrecut-o la Survivor. Artista a afirmat că a avut o anumită conexiune cu el pentru că, la fel ca ea, și protejatul lui Alex Velea este foarte sincer.

„Zanni e un copil, îl asociez cu nepotul meu, dar am avut o conexiune cu el, pentru că este foarte sincer, la fel ca mine', a spus Alexandra Stan.

De asemenea, Alexandra a mai spus și că a avut de pierdut din cauză că nu știe să facă strategii, spre deosebire de alți Faimoși din competiția Survivor.

Am cerut de multe ori să merg acasă, dar mi-am lăsat o parte din suflet acolo. Ce este la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în junglă. Am trecut prin multe în viața mea pentru că nu am știut să fac strategii înainte. Moroșanu este așa, Majda, Jador, ei au mai fost la emisiuni de genul acesta, eu m-am dus cu capul înainte. Mi s-a părut că acești oameni erau falși, îmi spuneau ceva, dar după la cameră ziceau altceva', a mai susținut Alexandra Stan.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter