Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor: „Eu am un singur rinichi”

Publicat pe

Alexandra Stan a părăsit Survivor România, după ce a avut mai multe probleme de sănătate. Ea s-a plâns de condițiile dure, de lipsa de mâncare și s-a cerut singură afară din competiție. În plus, vedeta i-a rugat pe telespectatori să nu o voteze să rămână și a spus că nu îi mai pasă de premiul cel mare, ci vrea doar să fie acasă, lângă ai ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În primul rând, Alexandra Stan a mâncat dulciuri. Vedeta a mâncat zece pachete de biscuiți și spune că s-a săturat de cocos.

„Este ora 10 dimineața aici. Am mâncat zece pachete de biscuiți, nici mai mult nici mai puțin. Să nu mai văd cocos! Am mâncat foarte bine, din fericire. Mi-e teamă că voi mânca prea mult zilele astea. Am avut niște probleme cu stomacul și nu mi-au dat medicii nevoie să mănân mult din prima. Simt nevoia de dulce mai ales', a spus Faimoasa Alexandra Stan. 

„Eu am un singur rinichi, așa m-am născut, știam asta când am plecat, dar nu am avut niciodată probleme, însă nici nu am avut niciodată efort atât de intens și zilnic.Nici nu am fost privată de mâncare pe o perioadă așa lungă. Eu mai țineam post, așa pentru mine, să fac un fel de cură de detoxifiere, dar nu atât de drastic', a mai spus Alexandra Stan . 

Cântăreața a părăsit competița Survivor România 2021 după ce medicul a concluzionat că, din punctde vedere fizic și psihic nu mai poate continua. 

Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta.Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor: „Eu am un singur rinichi'Primele imagini cu Alexandra Stan, după ce a ieșit de la Survivor: „Eu am un singur rinichi'

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri.

Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine', a spus Alexandra, potrivit Wowbiz.ro.

Alexandra Stan de la Survivor s-a împăcat cu fostul iubit

Alexandra Stan de la Survivor își anunțase despărțirea de Bogdan Drăghici în toamna anului trecut, însă între timp și-ar mai fi acordat o nouă șansă. Mai mult, iubitul ei ar fi venit după ea în Republica Dominicană.

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Stan anunța printr-un mesaj despărțirea de Bogdan Drăghici, după numai câteva luni de relație.

Deși în urmă cu câteva săptămâni de anunț, Alexandra și iubitul ei se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună. Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină în compania lui Bogdan la Târgu-Mureș și toată lumea credea că relația lor este una foarte serioasă, dar iată că după câteva luni totul s-a terminat.

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:’Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc’

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:’Femeie, vrei să mori?’

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

‘Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor, a fost o parte din mesajul Alexandrei Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter