Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Publicat pe

Smiley și Gina urmează să devină curând părinți și sunt în culmea fericirii. Cei doi abia așteaptă să își țină fetița în brațe și se pregătesc intens pentru prima întâlnire cu micuța. Între timp, cei doi își văd fetița la ecograf și au postat prima ecografie cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de emoționați la gândul că vor deveni părinți. Cei doi așteaptă mereu cu nerăbdare vizita la medic pentru a afla că totul este în ordine și pentru a reuși să-și vadă puțin fiica.

Partenera lui Smiley a publicat prima imagine cu ecografia fiicei ei. Fetița nu a fost deloc cuminte pe durata ecografiei, însă chiar dacă s-a lăsat cu greu văzută Gina a reușit să surprindă momentul. Vedeta le-a arătat și fanilor ecografia cu micuța care urmează să vină pe lume.

Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTOGina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Gina Pistol a publicat prima ecografie cu fetița

„Încercăm să o prindem și nu putem. Cum să nu stea. Aștept de 2-3 săptămâni să o văd și nu mi-a arătat nimic, doar degetele', a precizat Gina la ieșirea din cabinet.

De asemenea, prezentatoarea a glumit pe seama întâmplării cu iubitul său Smiley:

„Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine, agitată, ai încurcat-o. Cum să nu stea?„, a transmis Gina.

Citește și: Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița, la ecografie. Cu cine seamănă:”Nu are nasul meu, deci e ok!”

Citește și: Gina Pistol și Smiley, fotografia care a emoționat internetul!Mesajul artistului pentru fiica lui

Citește și: Secretul dureros al lui Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Biancăi Drăgușanu!Soția lui însărcinată s-a sinucis

Citește și: Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Simona Halep:„Medicul mi-a recomandat să fac un test'

Smiley: „Avem tot, am pregătit totul”

Smiley a anunțat deja că fetița lui ar urma să se nască la începutul lunii martie, așa că cei doi părinți nu mai au mult de așteptat până să o cunoască, în sfârșit.

De asemenea, zilele trecute Smiley a lămurit că cei doi părinți sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile.

‘Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă’, a mai dezvăluit Smiley.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au decis să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter