Secretul dureros al lui Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Biancăi Drăgușanu! Soția lui însărcinată s-a sinucis

Publicat pe

Cengiz Şıklaroğlu a intrat în atenția tuturor odată în urma relației cu Bianca Drăgușanu, însă puțină lume știe prin ce dramă a trecut milionarul turc. Soția lui s-a sinucis în timp ce era însărcinată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cengiz Şıklaroğlu are o viață de invidiat, cel puțin după câte lasă să se vadă pe conturile sale de socializare, însă în spatele zâmbetului său inconfundabil se ascunde o dramă. Chiar dacă trăiește într-un lux greu de imaginat pentru majoritatea muritorilor de rând, Cengiz Şıklaroğlu ascunde o poveste de viață tulburătoare, care, acum mai bine de 10 ani, l-a marcat profund.

La vremea respectivă, milionarul turc și-a pierdut soția, în timp ce el se afla încarcerat într-o închisoare din Rusia. Tânăra soție, însărcinată pe atunci, a lui Cengiz Şıklaroğlu s-a sinucis după ce avocatul a anunțat-o că soțul ei nu va mai ieși niciodată din închisoare, notează spynews.ro.

Secretul dureros al lui Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Biancăi Drăgușanu! Soția lui însărcinată s-a sinucisSecretul dureros al lui Cengiz Şıklaroğlu, milionarul Biancăi Drăgușanu! Soția lui însărcinată s-a sinucis

Soția lui Cengiz Şıklaroğlu s-a sinucis când el era la închisoare

Vestea primită din partea avocatului a fost prea mult pentru tânăra femeie, care ar fi fost condamnată să crească singură, departe de soțul ei aflat în închisoare, un copil. Drept urmare, soția lui Cengiz Şıklaroğlu s-a sinucis, nesuportând gândul că va trebui să-și trăiască viața fără bărbatul iubit. Milionarul a primit tragica veste chiar de la avocatul său și, la momentul respectiv, a fost gata chiar să-și pună capăt zilelor.

Și mai dramatic însă este faptul că milionarul turc avea să iasă din închisoare doar 28 de zile mai târziu după ce soția lui și-a luat viața și, implicit, pe cea a copilului lor, fapt despre care avocatul său nu a avut cunoștință, în momentul în care i-a dat femeii teribile veste, scrie antenastars.ro.

Timpul a trecut, însă Cengiz nu și-a uitat soția… chiar dacă între timp s-a iubit cu femei celebre precum Otilia Bilionera și Ioana Filimon, iar presa l-a cuplat cu Bianca Drăgușanu. După mai bine de 10 ani de la tragica întâmplare, milionarul turc i-a adus un omagiu emoționant celei care ar fi trebuit să devină mama copilului său și de care soarta l-a despărțit într-un mod dramatic. Acesta a comandat un bust din ceară, pentru a onora memoria partenerei sale de viață și s-a pozat alături de el, alături de un mesaj emoționant.

'Am crezut că te-am pierdut. Însă… de fapt, mi-am pierdut mințile', a scris Cengiz Şıklaroğlu pe contul său de socializare.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter