Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Simona Halep: "Medicul mi-a recomandat să fac un test”

Publicat pe

Simona Halep a reușit să ajungă pe locul I în clasamentul WTA, însă uneori la sportivii de performanță apar și anumite probleme de sănătate care ar putea să le pună viața în pericol, dar și cariera. Simona Halep suferă de tendinită, iar de acest lucru a descoperit când doctorul de la turneu i-a recomandat să meargă la specialiști să își facă un test. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu 11 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ea a povestit că totul a început acum 11 ani, când deodată a simțit o durere de tendon. A avut o orteză, însă a renunțat la ea. Totuși, spune sportiva, atunci când face efort le folosește în permanență.

'Acum vreo 10 – 11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea de tendon. Atunci doctorul de la turneu mi-a recomandat să fac un test. Am făcut și de atunci am avut parte de orteză. Am folosit-o zi de zi.

Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echlibrat tot corpul. Înainte eram cu 1 – 1.5 la sută diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1 – 0.2 la sută. Am progresat foarte mult în anii aceștia', a dezvăluit Simona Halep, arată Impact.ro.

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Simona Halep: "Medicul mi-a recomandat să fac un test'Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Simona Halep: "Medicul mi-a recomandat să fac un test'

Uneori, Simona Halep joacă fără talonete: 'Am jucat, dar pentru că le-am uitat…Nu a fost voia mea. Le-am uitat la hotel și a trebuit să joc o oră fără ele. Am avut dureri în talpă și am făcut febră musculară la mușchii din talpă'.

Ce sumă a câștigat Simona Halep în ultimul an

Conform calculelor realizate de Forbes, Halep, aflată pe locul secund în ierarhia WTA, a realizat venituri totale de 10,9 milioane dolari în perioada iunie 2019 – iunie 2020, cea mai mare parte 6,9 milioane dolari fiind reprezentată de premiile câştigate la turneele la care a participat, restul de 4 milioane dolari provenind din contractele de publicitate.

„Halep a obţinut al doilea său titlu de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut, iar cele 36,5 milioane de dolari câştigate din premii pe parcursul carierei o plasează pe locul al patrulea în ierarhia all time (prima fiind Serena Williams, cu 93 milioane dolari). Printre sponsorii lui Halep se numără branduri globale şi alte câteva din ţara sa natală, România', scrie Forbes, citat de Agerpres.

Simona Halep: „M-am maturizat și sunt împlinită'

Însă, ceea ce se întâmplă în afara terenului pare să depășească cu mult emoțiile din tenis. Simona Halep susține că viața ei bate tenisul și subliniază că cea mai mare emoție sau o bucurie similară cu cea trăită în urma cu trei ani i-ar putea aduce numai venirea unui copil pe lume.

Citește și: Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă:'El îmi zice – nu ești la tenis, ușor!'

Citește și: Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19.'A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor'

Citește și: Alexandra Stan, mesaj de adio pentru iubit:„Mă lupt să să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!’

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, la șase zile de la despărțire:„Toate cărțile s-au dat pe față’

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită', a spus sigură pe ea Simona Halep, în cadrul emisiunii 500 de apropo-uri.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter