Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19. "A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor"

Publicat pe

Nici Simona Halep și Toni Iuruc, nu au rămas nepăsători în fața dramei cu care se confruntă în aceste zile românii, dar și o lume întreagă, alăturându-se vedetelor care s-au decis să sprijine lupta împotriva COVID-19. Iată ce sumă a donat sportiva!

În aceste zile, când pandemia de coronavirus s-a acutizat și face tot mai multe victime, Simona Halep s-a aliniat celebrităților care s-au implicat activ împotriva COVID-19 – printre care se numără Andreea Marin, Gigi Becali și Anamaria Prodan -, donând o sumă importantă.

'Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la știri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, și am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior.

Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunț oficial aceste donații. Doctorii și românii au nevoie de ajutor', a declarat marea sportivă într-un interviu pentru Digi Sport.

„Eu una m-am izolat complet”

În cadrul emisiunii, Simona Halep a făcut dezvăluiri și despre viața din carantină, mărturisind care sunt lucrurile care îi lipsesc cel mai mult acum.

'Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie!

Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când! Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft', a mai spus sportiva pentru sursa citată.

Foto: Hepta

Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19. "A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor"Câți bani a donat Simona Halep pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19. "A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter