Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a rămas căsătorită în actele cu fostul soț: ”S-a amânat”

Publicat pe

După ce a fost înșelată de fostul soț, interpreta de muzică populară a vrut să pună capăt căsniciei cât mai repede posibil. Din cauza pandemiei de coronavirus, Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța și rămâne căsătorită în acte.

Până când nu se va termina cu pandemia de coronavirus, Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța. Artista a rămas căsătorită, în acte, cu bărbatul care a înșelat-o cu o femeie de 20 de ani.

Interpreta de muzică populară a declarat că nu mai păstrează legătura cu fostul soț și că își vede de viața ei. De când este în autoizolare, Claudia Ghițulescu a spus că a reușit să slăbească și a făcut sport. De Paște, vedeta plănuiește să meargă la părinții ei.

'Divorțul s-a amânat, noi nu mai vorbim. Am lăsat în urmă trecutul, privesc cu optimism spre viitor. M-am vindecat frumos, fac de toate în izolare. Am slăbit, fac sport, gătesc ciorbe, supe creme din legume, fac curat printre costumele populare și haine, am lansat un parfum special care îmi poartă numele. Am filmat un videoclip înainte să intru în izolare la piesa „Nu te da bătut, nu te lăsa”, am filmat pentru emisiuni, mă duc cu hârtie specială la televiziuni. De Paște mă duc acasă, n-am vrut să merg până acum pentru că tata are diabet, eu sunt cu imunitatea scăzută după ce am pierdut sarcina anul trecut. Dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă, o altă viață.', a declarat Claudia Ghițulescu, potrivit Click!.

Așadar, Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța acum, însă totul se va încheia după ce va trece această perioadă. Cântăreața își dorește să fie o femeie liberă și în acte. Claudia Ghițulescu nu și-a putut ierta bărbatul care înșelat-o și i-a provocat o durere sufletească imensă.

Citește și: Claudia Ghițulescu, declarații șocante despre amanta de 20 de ani a soțului: „Avea viață dublă!”/ Cum și-a dat seama că e înșelată

FOTO: Facebook

Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a rămas căsătorită în actele cu fostul soț: 'S-a amânat'Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a rămas căsătorită în actele cu fostul soț: 'S-a amânat'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter