A început etapa semifinală din Asia Express. Surprize inedite pentru sezonul 3. Au mai rămas doar patru echipe în concurs

Publicat pe

Asia Express se apropie de final. Duminica aceasta se dă startul etapei semifinale din cel mai îndrăgit show. Au rămas doar trei echipe în concurs: Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin Rizea. Oricare dintre ei au șanse mari de a câștiga sezonul trei din Asia Express. 

A început etapa semifinală din Asia Express. Surprize inedite pentru sezonul 3. Au mai rămas doar patru echipe în concursA început etapa semifinală din Asia Express. Surprize inedite pentru sezonul 3. Au mai rămas doar patru echipe în concurs

Concurenții au de îndeplinit sarcini din ce în ce mai dificile. În etapa de Duminica, Gina dă starul căutării de monede. Locurile în care monedele se află sunt dintre cele mai ciudate. Unul dintre ele este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide de sare. 

Citește și: Certurile cu Adda, proba de foc pentru Cătălin, la Asia Express: „E grea viața cu ea, jur!”/ O alintă „Adda psihopadda”!

Una dintre misiunile din această etapă va depinde în totalitate de talentul concurenților și de ce știu ei să facă pentru a aduna bani.

Dacă Abagiu va machia femei pe stradă, iar chef Sorin Bontea le va găti taiwanezilor, rămâne de văzut cum se vor descurca celelalte două echipe în cea mai nouã ediţie Asia Express, difuzată în această seară, după Observator, la Antena 1.

Citește și: Gina Pistol recunoaște, în premieră, cum i-a afectat Asia Express relația cu Smiley: „Nu există om perfect sau relație perfectă!” EXCLUSIV

În ediția trecută, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția Asia Express, după o cursă nebună, alături de Adda, Cătălin, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Din păcate pentru acestea, ancora de la Gina a fost roșie, așa că au fost nevoite să plece acasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter