Gigi Becali continuă donațiile pentru lupta împotriva coronaviruslui: ”Fata domnului Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie. Am dus scaune, mese, paturi”

Publicat pe

De la începutul pandemiei de coronavirus, gesturile de omenie ale lui Gigi Becali sunt la ordinea zilei. După nenumărate intervenții în lupta împotriva COVID-19, latifundiarul din Pipera ține constant legătura cu Spitalul Balș, unde trimite sume de bani importante, dar și televizoare sau obiecte de mobilier.

După ce LPF și FRF au decis oprirea tuturor meciurilor din România, Gigi Becali și-a canalizat absolut toate eforturile în lupta împotriva coronavirus. Ajutorul dat de omul de afaceri spitalelor din România este unul colosal, iar gesturile de omenie ale acestuia sunt la ordinea zilei.

Gigi Becali a făcut numeroase donații în lupta împotriva coronavirus

Gigi Becali este omul momentului, iar donațiile sale sunt vitale. Latifundiarul din Pipera s-a implicat încă de la izbucnirea pandemiei în lupta împotriva coronavirus, una din țintele sale fiind 'Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș', unde, de la jumătatea lunii martie și până acum a trimis diverse ajutoare, de la sume de bani până la obiecte.

'Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie', a declarat Gigi Becali conform Fanatik, citat de Prosport.

Gigi Becali continuă donațiile pentru lupta împotriva coronaviruslui: 'Fata domnului Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie. Am dus scaune, mese, paturi'Gigi Becali continuă donațiile pentru lupta împotriva coronaviruslui: 'Fata domnului Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie. Am dus scaune, mese, paturi'

Foto: Hepta

Citește și: Roxana Marinescu, primele declarații după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. „Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral!” Cum se simte acum fosta vedetă Playboy

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter