Alexandra Stan s-a despărțit de iubit, după doar câteva luni de relație: "Mă lupt să nu te urăsc!"

Publicat pe

Alexandra Stan și-a părăsit noul iubit, Bogdan Drăghici, după câteva luni în care păreau că sunt foarte fericiți. Cântăreața a postat un mesaj de adio emoționant în care mărturisește că a fost fericită alături de el, iar acum se luptă să nu-l urască, fără să dezvăluie, însă, motivul care a dus la despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragostea nu a fost ușoară pentru Alexandra Stan, iar această ultimă poveste de amor întregește colecția de relații complicate pe care le-a avut, unele fiind chiar de tristă amintire. De data aceasta a decis să-și ia rămas bun într-un mod inedit de la bărbatul cu care s-a iubit câteva luni.

'Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor', a notat Alexandra Stan.

Alexandra Stan a vorbit și despre anumite motive pentru care nu au mai putut fi împreună.

'Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…)

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor.

Alexandra Stan s-a despărțit de iubit, după doar câteva luni de relație: "Mă lupt să nu te urăsc!"Alexandra Stan s-a despărțit de iubit, după doar câteva luni de relație: "Mă lupt să nu te urăsc!"

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu știm unde ne duce viața, care este drumul nostru, și atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment.

Dar, într-un final, suntem doar noi și familia noastră. Iar dacă l-aș întâlni, i-aș spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus…

Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!', a mai scris Alexandra Stan.

Deși în urmă cu câteva săptămâni, Alexandra și iubitul ei, Bogdan, se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună. Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină în compania iubitului ei, Bogdan Drăghici, la Târgu-Mureș și toată lumea credea că relația lor este una foarte serioasă, dar iată că după câteva luni totul s-a terminat.

Citește și:

La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: 'Eram plină de sânge'

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic”

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter