Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la PRO TV face primele declarații: ”Nu am avut nevoie de spitalizare”

Publicat pe

Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Prezentatoarea și realizatoarea horoscopului din cadrul Știrilor PRO TV de dimineață a făcut primele declarații despre starea în care se află.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu, în vârstă de 60 de ani, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la ProTV a vrut să se afle de la ea că a contractat noul coronavirus. Prezentatoarea și realizatoarea horoscopului din cadrul Știrilor PRO TV de dimineață a mărturisit că se simte bine și că este în izolare la domiciliu.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine.', a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

De câteva zile, Neti Sandu a dispărut de pe micul ecran, iar cauza este noul coronavirus. Vedeta de la PRO TV a anunțat că a contractat virusul și că se simte ca o răceală. De asemenea, Neti Sandu a ținut să precizeze că starea ei de sănătate este una stabilă.

Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la PRO TV face primele declarații: 'Nu am avut nevoie de spitalizare'Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta de la PRO TV face primele declarații: 'Nu am avut nevoie de spitalizare'

Neti Sandu are COVID-19

'Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație.', a mai spus Neti Sandu.

Prezentatoarea și realizatoarea horoscopului din cadrul Știrilor PRO TV de dimineață speră să-și revină cât mai repede și este optimistă că totul va fi bine.

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă: „Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2021: „Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi diferită'

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație: „Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Citește și: Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter