Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2021: „Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi diferită”

Publicat pe

Neti Sandu a vorbit despre felul în care astrele au prezis evenimentul major care au marcat 2020, și anume pandemia de coronavirus, dar și despre ce ne așteaptă spre sfârșitul acestui an și de ce ar trebui să privim cu optimism spre 2021. În cadrul unui interviu acordat Protv, ea a spus cum se vor desfășura aceste ultimele luni din an, dar și ce ne va aștepta în 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Neti Sandu a fost întrebată dacă a prevăzut pandemia globală de coronavirus, în momentul în care a analizat astrele, anul trecut.

„Particularitatea lui 2020 era că Marte traversează zodia Berbecului – zodia de domiciliu. Deci e strong aici, timp de 9 luni, în loc de două! Și asta în a doua parte a anului! 

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat’. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

Mie aici, în a doua parte, mi se părea că o să ne fie greu fiecăruia dintre noi, în alt fel! Și va trebui într-adevăr să ne readaptăm stilul de muncă, de viață!

Planetele din Capricorn au „arat” terenul: Saturn trei ani de zile, Pluton de vreo 12 ani, iar Jupiter ajungea și el în Capricorn după 12 ani și urma să definitiveze ceva. Se știe că acest Capricorn e cu austeritatea și cu disciplină, dar mi se părea că Jupiter o să complimenteze frumos pe ici, pe colo și n-o să ne „sece” prezența lui Saturn, pentru al treilea an aici. Dar Jupiter a funcționat ca un amplificator – că el aduce mult și bun, ba chiar și exagerează, dar sincer! Nu m-am gândit că va fi chiar așa! Mă tot întrebam ce se va multiplica datorită lui 2 (2020)! Și iată care a fost răspunsul! A fost un puzzle complicat!', a spus ea.

În ceea ce privește Anul Șobolanului, în horoscopul chinezesc, Neti a spus:

Citește și: Salman Khan, implicat într-un scandal cu droguri!Familia actorului a fugit din Mumbai

„Anul Șobolanului de metal anunța îmbogățire rapidă pentru cei care prindeau din zbor un pont, o afacere din care să stoarcă tot ce se poate și s-a văzut cine sunt cei care s-au îmbogățit! Și erau avertizati cei care urmau să-și piardă pozițiile și banii, dacă nu erau pe fază. Și foarte mulți au pierdut!

Tendința spre pauperizare e dată, totuși, de Saturn în Capricorn și de Jupiter care a venit să pună punctul pe I. Gata cu excesele de orice fel! Reguli, disciplină'.

Ce lecție ne-a adus această pandemie

„Am putea să învățăm să fim mai eficienți, mai economi, mai reținuți, mai interiorizați, să ne focalizăm pe interiorul nostru, să-l explorăm mai mult, să ne lipsim de lucrurile care sunt de paradă, de fațadă! Și uite cum într-un an cu accent pe multiplicare, 2020, noi învățăm reducția 2020 – zerourile ne învață să tăiem din tumult. Adică avem 20+20, dar de fapt avem 2(0)+2(0)= adica 4.

Dar 22 e număr maestru! Și-l putem folosi ca pe un AS în mânecă și să câștigăm partida!

Citește și: Medicul Bogdan Marinescu face lumină în dispariția Adrianei Iliescu.Ce s-a întâmplat cu cea mai bătrână mamă din România

În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec – zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța – zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!'.

Ce ne aduce 2021

„Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul!

Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili!

Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi! ????', a spus Neti.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter