La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: ”Eram plină de sânge”

Publicat pe
La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: 'Eram plină de sânge'La șase ani de când a fost bătută crunt de fostul ei iubit, Alexandra Stan rupe tăcerea. Detaliile pe care nu le-a spus niciodată: 'Eram plină de sânge'

La șase ani de la cel mai dramatic moment din viața ei, când fostul său iubit și manager a bătut-o până a umplut-o de sânge, Alexandra Stan a venit cu noi detalii șocante despre modul abominabil în care Marcel Prodan a lovit-o. Cântăreața a recunoscut totodată că a avut nevoie de ani de terapie după pentru a-și reveni.

Sunt șase ani de la întâmplarea care a zguduit showbizul, când Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate de cel care la vremea aceea îi era manager și iubit. Imaginile cu chipul tumefiat al Alexandrei au șocat țara. Marcel Prodan, partenerul său de viață, i-a aplicat o soră bătaie cu moartea în mașină.

Alexandra Stan, detaliile pe care nu le-a spus niciodată despre trauma suferită în urmă cu șase ani

La ani distanță, artista a găsit puterea să retrăiască cumplitul moment în cadrul unui interviu Pro Tv, unde a venit cu noi detalii despre ziua nefastă care i-a schimbat viața.

'A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii. Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă, a venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, «hai gata calmează-te», nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea «că e ok, ne descurcăm». Și poliţistul i-a zis «cum adică e ok, fata asta e plină de sânge, cum e ok? » Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la urgenţă. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public', a declarat Alexandra Stan.

Totodată, vedeta a precizat că a avut nevoie de foarte multe ore la psiholog pentru a depăși trauma.

'Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată', a povestit cântăreața.

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea, Facebook

Citește și:

Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca: 'Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la

porci'

Ironia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu: e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandal

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter