Ironia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu: e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandal

Publicat pe
Ironia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu: e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandalIronia sorții! Surprinzător cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu: e doctor în Psihologie. Femeia și-a sters contul de Facebook după scandal

Toată lumea știe cine este tatăl lui Mario Iorgulescu. Pe cât de vizibil e Gino Iorgulescu, însă, pe atât de de discretă a fost până acum mama lui Mario, Gabriela, o femeie extrem de frumoasă, cu o meserie la care nu te-ai aștepta în contextul dat: psiholog.

Până să provoace un accident mortal după ce a urcat la volan sub influența drogurilor, Mario Iorgulescu era cunoscut prin prisma tatălui său, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. După ce bolidul pe care îl conducea, un Aston Martin, a lovit o mașină care circula regulamentar, ucigîndu-l pe Dany Vicol, de 24 de ani, încep să iasă la iveală detalii despre ambii săi părinți.

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Mario Iorgulescu

În mod suprinzător, mama lui Mario Iorgulescu, un copil de bani-gata cu antecedente de comportament problematic la activ, este doctor de suflet. Mai precis, Gabriela Iorgulescu este de profesie psiholog, Doctor în Științe Medicale/Psihologie Medicală, Hipnoză și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și totodată lector universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila'. De asemenea, e președintă a Societății Academice a Științelor Comportamentale și autoarea unor cărți de specilitate apreciate.

La 50 de ani, femeia care arată extraordinar de bine are în urmă ani de studiu pentru a se perfecționa în psihologie, ironia sorții fiind că, aparent, fiul său nu a deprins nimic din sfaturile pe care mama lui trebuie să i le fi dat.

Mama lui Mario Iorgulescu a răbufnit. Cum sună mesajul controversat pe care apoi l-a șters

După ce opinia publică a luat foc în urma accidentului, mai ales că testele au scos la iveală faptul că Mario consumase cocaină, mama lui Mario Iorgulescu a reacționat pe Facebook, într-un mesaj furibund, pe care ulterior l-a șters.

Văd că toată lumea jubilează, toată lumea îşi doreşte doar sânge şi moarte! Hei, ziariştilor şi nu numai, ăştia care aruncaţi cu piatra, în neştiinţă de cauză, la tot şi la orice şi învrăjbiţi mai ales familii îndoliate şi nu-i lăsaţi nici măcar să-şi plângă mortul. Mă gândesc, dacă tot nu aveţi o frică de Dumnezeu şi tot sunteţi vânduţi Diavolului pentru bani, măcar sunteţi foarte bine plătiţi pentru asta? Justifică? Era o curiozitate, sunteţi OK noaptea când vă duceţi la culcare? Cu ultimele puteri mă rog acum pe lângă acel copil care a murit, dar mă rog şi pentru viaţa copilului meu, care se zbate între viaţă şi moarte şi care înţeleg că vă doriţi foarte mult să moară. Dar vă pun o întrebare: se rezolvă ceva prin moartea lui?’, a scris mama lui Mario Iorgulescu.

Foto: Libertatea, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter