Nu există bărbatul potrivit la momentul nepotrivit! Un lucru îl descalifică din start

Publicat pe de Catalina Cristescu

Îți pare extrem de rău și crezi că Universul nu a fost de partea ta, că ai întâlnit bărbatul potrivit la momentul nepotrivit! Însă asta e doar o iluzie, el este cel nepotrivit, atât.

Găsești tot felul de argumente, de motive să ai răbdare, să investești și să fii acolo pentru el, poate-poate se vindecă de o boală letală în relații: indisponibilitatea emoțională.

Însă un bărbat care este deștept, manierat, bun în pat și ce alte calități mai are el, când apare în viața ta și este indisponibil emoțional… din start e o persoană nepotrivită pentru tine. Nu momentul este prost, ci el nepotrivit.

Pentru ca o poveste să evolueze în viitor, pentru a putea descoperi dacă vă potriviți sau nu, dacă merge o relație sau nu, primul criteriu pe care el trebuie să îl îndeplinească este disponibilitatea emoțională.

Citește și:

Nu lucrează? Care este psihologia bărbatului întreținut de partenera lui

Ce semne interpretezi greșit când îți place prea mult un bărbat

Să insiști într-o astfel de relaționare are potențial traumatizant, cu mari dezamăgiri și o șifonare emoțională care te poate aduce chiar și pe tine ulterior în ipostaza de a fi indisponibilă emoțional.

Iar dacă totuși îți spune că a fost îndrăgostit dar cu tine nu se întâmplă, ai curajul să îți asumi că aici nu intervine indisponibilitatea lui, ci pur și simplu… nu te place atât de mult, plasticul și cuprinzătorul he’s just not that into you.

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă