Cine este și cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan. S-a dus după ea la Survivor, în Republica Dominicană

Publicat pe

Alexandra Stan a avut parte de o surpriză de proporții, atunci când Bogdan, iubitul ei, a venit după ea la Survivor, în Republica Dominicană. El a devenit cunoscut cu ajutorul artistei, însă puțini oameni știu cu ce se ocupă tânărul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că publicul larg nu îl cunoștea până să fie cu Alexandra Stan, Bogdan este foarte celebru printre organizatorii de evenimente. El iubește să călătorească, iar asta s-a văzut atunci când a venit în jungla din Republica Dominicană pentru a își aștepta iubita la finalul competiției Survivor.

Bogdan provine din județul Mureș și este unul dintre oamenii care au contribuit la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din România, care are loc pe litoral. Bogdan este unul dintre cei mai cunoscuți manageri de culise a scenelor. Acesta se ocupă de tot ceea ce înseamnă amplasarea scenelor, a luminilor și efectelor speciale din timpul concertelor, potrivit Wowbiz.ro.

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan. S-a dus după ea la Survivor, în Republica DominicanăCine este și cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Stan. S-a dus după ea la Survivor, în Republica Dominicană

Datorită meseriei sale, Bogdan a ajuns să călătorească prin întreaga lume. El este prieten cu Paco Osuna, unul dintre cei mai buni DJ din Spania și totodată locul numărul 1 în Ibiza.

Acesta a călătorit începând din Asia și până în America de Sud, unde s-a ocupat tot timpul de spectacolele pe care Paco Osuna le-a susținut.

Deși anul trecut, Alexandra Stan anunța despărțirea de Bogdan, cei doi au reluat relația în preajma sărbătorilor de iarnă.

'Chiar dacă sunt foarte introspectivă și analitică, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente. Până la urmă, sunt om. Ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost eliberatoare și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă, deoarece am făcut greșeala de a-mi face proiecții și vise, prin urmare m-am atașat și m-am lăsat pradă așteptărilor.

Citește și: Alin Oprea, pregătit să se însoare din nou: „Mă văd la Starea Civilă cu Medana. Dacă vine și un copil…’

Citește și: Cum a ajuns Mircea Radu prezentator la Din Dragoste: „Surprize-Surprize avea un succes fulminant și…’

Citește și: Bianca Drăgușanu, martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi. A fost chemată la DIICOT Craiova

Din moment ce drumul meu în ultimii ani a fost să mă curăț, vă puteți imagina cum în aceste zile i-am văzut adevărata față. Pot să vă spun că ultimele 5 luni au fost frumoase, nebune, m-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu Zeii, am făcut dragoste pe plajă, am dormit pe plajă, am înotat sub lumina lunii, mi-am făcut mulți prieteni și mi-am integrat firea de Mami, având grijă din suflet de oamenii pe care i-am cunoscut prin omul meu', a scris Alexandra pe contul ei de Instagram.

Alexandra Stan s-a împăcat cu iubitul ei chiar înainte să plece la Survivor

La mijlocul lunii noiembrie, Alexandra Stan își anunța separarea de iubitul ei Bogdan Drăghici, un tânăr om de afaceri alături de care a petrecut momente minunate, după cum ea însăși spunea.

Cu câteva zile înainte de plecarea la Survivor, Alexandra s-a împăcat totuși cu Bogdan iar cei doi și-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Alexandra Stan a fost nominalizată la eliminare din echipa faimoșilor de către Zanni, iar în acel moment, Bogdan s-a urcat în primul avion cu destinația Punta Cana pentru a fi sigur că va fi aproape în cazul în care iubita lui părăsește competiția.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter