Ce s-a întâmplat cu soțul Mirelei Vaida, în ziua în care a născut prima oară: „L-au găsit întins”. Fetița împlinește azi 6 ani

Publicat pe

Fetița cea mare a Mirelei Vaida, Carla, împlinește pe 20 februarie 6 ani. Prezentatoarea și soțul ei îi vor organiza o mică petrecere, la fel cum au făcut-o în fiecare an. În urmă cu șase ani, soțul Mirelei Vaida a trăit cea mai frumoasă surpriză din viața lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatoarea de la Acces Direct a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor o poveste mai puțin cunoscută din familia ei.

„Noi ne-am trezit cu noaptea în cap! Ne-am ales hăinuţele pentru grădiniţă, am pregatit lista de cumpărături! E o zi foarte importantă! E ziua dinaintea zilei de naștere a Carlei!  Mâine, prinţesa noastră împlineşte 6 ani! E agitaţie mare, zbucium, emoţii! Cine are fetiţă de aceeaşi vârstă ştie câte pretenţii şi cerinte presupune acest lucru!', a povestit Mirela Vaida pe o reţea de socializare.

Mirela Vaida a dezvăluit cum a reacţionat soţul său atunci când a devenit pentru prima oară tătic.

„Prinţul Harry dădea declaraţii din faţa unui grajd din care se vedeau doi cai regali şi părea foarte masculin şi british întregul context, iar soţul meu, imediat dupa prima naştere, dădea cu „subsemnatul' în faţa moaşelor care-l sprijineau să nu cadă. Era alb ca varul şi cred că o fi zăcut mult şi bine pe targa din hol pentru că noi, adică eu, moaşa şi doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce ţin de aducerea tehnică a unui copil pe lume.

Ce s-a întâmplat cu soțul Mirelei Vaida, în ziua în care a născut prima oară: „L-au găsit întins'. Fetița împlinește azi 6 aniCe s-a întâmplat cu soțul Mirelei Vaida, în ziua în care a născut prima oară: „L-au găsit întins'. Fetița împlinește azi 6 ani

Ne-am prins târziu că soţul lipseşte… mi-am dat seama între două contracţii puternice în timpul cărora moaşa îmi apasă abdomenul cu cotul şi mă ruga să împing în bazin, fără să urlu şi să dau aerul afară… că, de fapt, asta era toată şmecheria! Când mă pregăteam să împing pentru ultima oară şi îl căutam din priviri disperate pe soţul meu care venise să mă susţină (cică), aud tare: stop!!! Şi m-am oprit din orice. Am crezut că era el. Nu. Era doamna doctor care a zis: nu mişcă nimeni', a scris Mirela Vaida pe blog.

„Ieşise pe hol. L-au găsit întins pe targă, cât era el de mare, altfel îmbrăcat sexy, mişto, cu bonetă şi haine de spital cum poartă doctorii. L-au adus pe braţe. Alb ca varul, n-a avut curajul să mă privească în ochi, s-a uitat pe geam şi a îngăimat ceva de genul: 'ce frumos e afară azi', deși era 7 dimineaţa, într-o zi de februarie. Mă rog, l-au aşezat pe un scaun, cred că i-au administrat şi un calciu sau magneziu, ceva… aloo, eu nasc!! eu sunt pacienta!! eu sunt lăuza!!! eu sunt proaspăta mămicăa!! eu! şi când am împins o dată, cred că mai mult de nervi, a ieşit copilul…', a mai spus Mirela în mediul virtual.

Mirela Vaida, adevărul despre viața de cuplu, atunci când ai trei copii

Mirela Vaida este mamă a trei copii, dar este și soție. Prezentatoarea de la Acces Direct ne-a povestit cum reușește să aibă o carieră de succes, să facă față tuturor provocărilor din partea copiilor și, mai ales, cum este relația de cuplu în tot acest context!

„Am avut perioade în care nu am avut bonă, chiar acum suntem într-o perioadă în care nu avem nici bonă, nici soacră, nici ajutor în casă. Eu și soțul meu suntem cei care ne ocupăm de cei trei copii.

Citește și: Îl mai ții minte pe Thomas Beatie, primul bărbat însărcinat, din lume? Cum arată cei trei copii ai lui

Citește și: De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele: „Îmi era frică, am avut anxietăți urâte'

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a scris amantei lui Gabi Bădălău: „Îl distrug în presă până la ultima suflare'

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: „Am făcut terapie câțiva ani'/ EXCLUSIV

Eu sunt cea care face mâncare, soțul meu cumpărăturile, cu toți copiii după el, el îi duce la grădi şi îi aduce, îl culcă pe cel mic, împreună facem curățenie, împreună tundem gazonul, plătim facturile. Împreună le organizăm pe toate, pentru că amândoi ne-am asumat că suntem părinții acestor trei copii şi nu trebuie să avem 100 de oameni pe lângă noi care să ne rezolve problemele', a spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter