Legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu. Cum s-au cunoscut

Publicat pe

Diana și Alin Sălăjean, de la Survivor, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Războinicul își iubește enorm soția, iar depărtarea de casă îl afectează destul de mult. Odată cu participarea lui Alin la Survivor, a ieșit la iveală și o poveste veche despre soția lui. Mai exact legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean și Liviu Vârciu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin și Diana s-au cunoscut în 2013, însă puțini știu că un rol important în viața lor l-a avut chiar Liviu Vârciu, cel căruia îi datorează faptul că s-au întâlnit.

Alin Sălăjean s-a împrietenit cu Liviu Vârciu cu un an înainte, când a participat la show-ul Roata Norocului de la Kanal D. Alin a reușit să facă un adevărat spectacol în platoul de televiziune. Războinicul a cântat și a dansat, reușind să se împrietenească cu Liviu Vârciu care l-a plăcut din prima pe concurent.

Câteva luni mai târziu, în aprilie 2013, în platoul de la Roata Norocului a ajuns și Diana, tot în calitate de concurentă. Pe atunci era studentă și avea 20 de de ani. Ea a reușit să ia premiul cel mare, un autoturism marca Suzuki. Acest lucru l-a determinat pe Liviu Vârciu și echipa de la Roata Norocului să meargă la Cluj, pentru o filmare cu Diana în noua mașină.

Legătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu. Cum s-au cunoscutLegătura neștiută dintre soția lui Alin Sălăjean de la Survivor și Liviu Vârciu. Cum s-au cunoscut

'În ceea ce îl privește pe Liviu, ce pot să spun… sunt o mare admiratoare de când sunt mică.Anei i se potrivește foarte bine rolul de asistentă. Când au venit la Cluj-Napoca să filmăm promo-ul cu mașina, am reușit să vorbesc mai mult cu ea. Când a văzut că stau în cămin, a rămas foarte surprinsă și mi-a spus că ar fi vrut și ea să stea într-un cămin de fete.(…) Și Liviu a rămas plăcut impresionat când a văzut că stau într-un cămin de fete și a spus că îi place foarte mult și că i-ar face și lui plăcere să stea aici. Cred că ar fi o experiență pentru el', a povestit Diana pe vremea aceea.

Relația lui Alin cu Diana a ajuns în presă

Cu toate că Liviu Vârciu i-a făcut avansuri, în stilul lui caracteristic plin de umor, Dianei, în viața ei a apărut Alin.

'Tânăra studentă din Câmpia Turzii, Diana Hada, care a câștigat un autoturism Suzuki SX4 la emisiunea 'Roata Norocului', difuzată la Kanal D, și-a pus astăzi statusul 'într-o relație' pe rețeaua de socializare Facebook.

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: ‘Am găsit-o leșinată în casă’

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită'

Citește și: Bianca Drăgușanu are 4 certificate medico-legale după ce a fost bătută și a depus plângere împotriva lui Alex Bodi: „El încă mă sună. Am vorbit de câteva ori'

Diana Hada a menționat că este într-o relație cu Alin Sălăjean, nimeni altul decât consilierul local din Câmpia Turzii, membru al Partidului Conservator și staroste la nunți în timpul liber! Relația dintre cei doi, însă, este mai veche, chiar dacă Alin Sălăjean nu a făcut mențiuni pe Facebook privind faptul că se află într-o relație', scria publicația turdanews.ro, în 2013.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter