Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: "Am făcut terapie câțiva ani"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Alexandra Stan de la Survivor a trecut prin momente extrem de grele în copilărie. A simțit enorm lipsa tatălui, care era plecat perioade lungi. Tot ceea ce a trăit la o vârstă fragedă a avut urmări și în viața de adult. Artista susține că a ajuns în postura de victimă, după episodul cu Marcel Prodan, din cauza faptului că era în căutarea unei figuri paterne. Pentru a-și rezolva problemele emoționale, vedeta a făcut terapie timp de câțiva ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Care au fost cele mai grele momente din copilăria ta?

Tata era vaporean, 25 de ani a fost mai mult plecat. Pe când eu aveam 21 de ani, el a ieșit la pensie pe caz de boală. Noi am crescut fără el, au fost perioade când pleca și câte opt luni de acasă. Nu era aproape niciodată acasă de sărbători. Era greu.

Alexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: "Am făcut terapie câțiva ani"/ EXCLUSIVAlexandra Stan de la Survivor, adevărul despre traumele din copilărie: "Am făcut terapie câțiva ani"/ EXCLUSIV

Mama era mâna de fier în casă. Noi am judecat-o în acea perioadă, dar a fost o mamă iubitoare. Cele mai grele momente erau despărțirile, când mergeam la gară să-l ducem pe tata, plângeam și eu, și sora mea. Sufeream teribil amândouă. Îi ceream mereu să nu mai plece.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:”Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:”Nu ți-e rușine?”

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:”Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc”

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!'

Alexandra Stan de la Survivor: „Am fost și cu părinții la psiholog '

Ai avut nevoie de ajutor să depășești această traumă?

Am constatat mai târziu că acea perioadă și-a lăsat amprenta asupra formării mele, ca om. Mi-am dat seama după incidentul cu Marcel Prodan, când eram la terapie, că lipsa tatălui cumva m-a adus în acel punct.

Am ajuns în postura de victimă pentru că tot timpul căutam figura paternă. Am făcut terapie câțiva ani ca să-mi rezolv problemele emoționale. Am fost și cu părinții la psiholog, după acest incident. Tatăl meu a fost un tată foarte bun, ne-a oferit totul, nu a realizat că lipsa lui fizică va lăsa un gol emoțional. Părinții mei au plâns, le-a fost greu să înțeleagă tot acest episod.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter