Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită”

Publicat pe

Lucrurile în competiția Survivor încep să devină din ce în ce mai dure, iar probele din ce în ce mai greu. Acum, o concurentă și-a cerut eliminarea din cauza stării precare de sănătate. Este vorba despre Marilena, din echipa Războinicilor, care s-a simțit rău în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Starea de sănătate a început să i se degradeze, motiv pentru care își dorește să revină în România, lucru pe care i l-a confesat Mihaelei Berteanu, cea care a fost recent eliminată din competiție.

Mihaela a mărturisit pentru wowbiz.ro că s-a apropiat destul de mult de Marilena, pe primul loc în clasamentul celor mai buni concurenți, iar ultima discuție pe care a avut-o cu ea a convins-o că nu și-ar dori să continue în acest show.

„Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe', a declarat Mihaela Berteanu, fostă concurentă la Survivor România.

„Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită', a completat războinica eliminată în ediția din 14 februarie.

Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită'Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă: „Avea febră, era amețită'

Marilena este una din cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, iar la finalul săptămânii trecute au avut cu toții o surpriză când au văzut că aceasta s-a clasat pe primul loc, semn că prezența ei în competiție, atât cât va mai rezista, se anunță una promițătoare.

Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor

Tânăra în vârstă de 25 de ani este din Vatra Dornei. Are propria ei sală de sport și este instructor de fitness. În această calitate, războinica de la Survivor, sezonul 2 mizează pe disciplină pentru a obține rezultatele dorite.

Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021 este multiplă campioană la sanie bob. Acest sport îl practică de șase ani și cel mai probabil abilitățile sale sportive o vor ajuta să ducă la bun sfârșit probele din cadrul competiției.

Citește și: Primele imagini cu concurenții de la Survivor România în Republica Dominicană

Citește și: Alexandra Stan e decisă să câștige Survivor!Cu ce vedetă s-a antrenat

Citește și: Survivor România sezon 2.Cine sunt cei 12 Războinici din competiție

Citește și: Concurente Survivor România 2021.Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

Marilena Cuciurean a spus și motivul pentru care s-a înscris la Survivor. Fiind o fire competitivă, grație sportului pe care îl practică, îi plac provocările și are încredere în ea și abilitatea de a ajunge departe în cadrul emisiunii.

„M-am înscris la Survivor România pentru ca sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalina. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter